Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Ja ne znam zašto svi Duška Vujoševića uspoređuju s bogom mislim lik je ok i sve ali nije Duško Vujošević.
„Nisu loša vremena, nego čovek.“
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
„Nisu loša vremena, nego čovek.“
Poska napisao:Овај центар(мада мислим да је више 4-ка и да би то играо код нас) ће стићи на пробу(пошто се зна какав је исход са онима што дођу на пробу, тешко да ће остати)... Што се тиче Павловића, мислим да он неће остати, из разлога што ако дођу Мурич и/или Дангубић они су на тој позицији, па нема места за све. Где се може очекивати појачање по мени то је 4-ка, јер ту имамо [highlight=#ffff40]само Безбрадицу, који и није класична,[/highlight] али има снагу и скок, и младог Глишића, који ће врв ове сезоне добијати неку минутажу. Не слажем се за плеја, можда Тепић изгледа онако мртво и преводи лопту као да му се то не ради, али он има сјајан преглед игре, као и стрпљење у изградњи напада, а ми и играмо дуге нападе, тако да нам то одговара. И ту је Дало, који је веома добар, нарочито на овом ЕП за младе.Што мислиш да Фир није класична четворка (условно речено јер је улога четворке у модерној кошарци доста промењена)? Ја мислим да он има све предиспозиције (висина, снага, скок, брзина, а има и неки помозбоже шут, није класични гагулан) да пружа добре партије на позицији четири. Као тројка није ну упола толико употребљив мада за нужду може и то одиграти...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]