Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Poska napisao:Па по мени Безбрадица није класична више због висине, јер Дуле воли да исфорсира хај-лоу комбинацију... Мада код нас увек има по неки ол раунд, који када би могао да покрије свих 5 позиција био би супер. Какву је Дуле идеју имао за Гагића и Муслија, исту сам имао и ја, док их нисам видео на делу :cry:
Овај Црногорац долази на пробу, таман ту за 4-ку да игра, али ја бих лично волео да доведемо неку 5-ицу која је јака, па онда да може да игра заједно са Милутиновим(оно што је требало да раде Мусли и Гагић)...
Слажем се да Тепић исто нема одређену позицију, и да није играч који може да повуче, али ако остане Драган ето играча који ће да повуче када не иде(уз наду да ће бити и неки ''А ла Гагара шоу'' у режији било кога) :)
Bezbradica je visi od Mikovica, tako da ne razumem zasto je on za cetiri, a Fir nije?
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:
Poska napisao:Па по мени Безбрадица није класична више због висине, јер Дуле воли да исфорсира хај-лоу комбинацију... Мада код нас увек има по неки ол раунд, који када би могао да покрије свих 5 позиција био би супер. Какву је Дуле идеју имао за Гагића и Муслија, исту сам имао и ја, док их нисам видео на делу :cry:
Овај Црногорац долази на пробу, таман ту за 4-ку да игра, али ја бих лично волео да доведемо неку 5-ицу која је јака, па онда да може да игра заједно са Милутиновим(оно што је требало да раде Мусли и Гагић)...
Слажем се да Тепић исто нема одређену позицију, и да није играч који може да повуче, али ако остане Драган ето играча који ће да повуче када не иде(уз наду да ће бити и неки ''А ла Гагара шоу'' у режији било кога) :)
[highlight=#ffff40]Bezbradica je visi od Mikovica, tako da ne razumem zasto je on za cetiri, a Fir nije?[/highlight]
+ бесконачно
Безбрадица јесте 8 месеци старији, али физички је бомба за овог крушкавог. Још је домаћи играч. Ово ми делује као наставак класичног пуцања у сопствену ногу из године у годину.
By Edibledi
Treba nam plej. Sa ovim M.M. smo popunjeni na 4 i 5 za vrh ABA lige.
Poslednja izmena od Edibledi u Sub Jul 26, 2014 11:21 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
...a meni da se tu radi o klasičnoj prejebotini i činjenju usluga menadžeru ovog klinca (ko god da je to).
Postali smo klub-marioneta raznih menadžera i prevaranata. Gadi mi se sve to.
Korisnikov avatar
By Jomer
Yopitsch-Kurz napisao:...a meni da se tu radi o klasičnoj prejebotini i činjenju usluga menadžeru ovog klinca (ko god da je to).
+1 za CG

jos bi dodao za Bezbradicu da je on verovatno u timu zbog strica koji je vlasnik http://www.bnbos.rs/home.php
Korisnikov avatar
By Kure
Yopitsch-Kurz napisao:...a meni da se tu radi o klasičnoj prejebotini i činjenju usluga menadžeru ovog klinca (ko god da je to).
+1
Такође није ми јасна логика да доводиш овога а на његовој позицији имаш једног његовог вршњака - Милутинов - и једног човека млађег од њега - Ђоко - који су бар 10 пута перспективнији (на страну то што ни њих не умеш да искористиш). Још је ту и зечјашапицаГагула.
Ако га планираш за четворку мало си се зајебао. Јер човек који шутира 53% са слободњака и 29% за три (класично испуцавање) не може играти модерну четворку.
By djomla
Ako dovedemo Dagubica da li i onda cinimo uslugu nekom menadzeru? Ustvari ako dovedemo bilo kog igraca... :?:

Dokle se god ne napravi jaka kadetska i juniorska skola dotle ce razni menadzeri da se uvaljuju i odvaljuju raznorazne procente na skart i poluproizvode. To "klub-marioneta" mi nismo postali, mi smo to vec deceniju i vise. Bili smo to i onda kada smo isli na F4 samo sto tada niko nije brinuo tu brigu. Sad nam se odjedanput zgadilo. :shhh:

Sto se tice tog Mikovica, on je dosao na probu. Mozda je promasaj ali koliko ste ga puta gledali kada mozete da ocenite da od njega nece biti nista?

Iz mog ugla. Dule radi sve isto kao i svake godine. Dovede hrpu nekih igraca za koje niko nikada nije cuo iz raznoraznih Meksika, Malti i drugih egoticnih drzava pa onda domace Milisavljevica iz Subotice, Marelja, pa i sam Bezbradica je dosao tim putem. Kad ih lepo okupi takve besplatne radi sa njima i ceni koliko mogu da doguraju. I nevidim zasto je sada Mikovic pa nesto specijalno drugacije, sem sto su provincijalski mediji iz Crne Gore to najavili kao senzaciju, a ovi nasi copy/paste preneli.

Drugo, zar vi stvarno mislite da ce Partizano ove sezone popuniti roster sa 3,4 igraca kojima ce se platiti obestecenje? Ne, bice to 1, mozda 2.
Korisnikov avatar
By Kure
Ђомла, слажем се да смо менаџерски клуб већ подоста година.

Само истичем да је довођење Миковића јако нелогично.

Ти његово довођење и довођење Дангубића "трпаш у исти кош приоритета", а има брдо разлога у прилог довођења Дангубића, а још више разлога у прилог недовођења овог ЦГ "стара".
Ово су само неки:
1. Дангубић је већ сад у могућности да допринесе тиму на мечевима - Миковић не може да допринесе ни на тренингу,
2. на позицији 3 смо танки - на позицији 5 претрпани и то играчима који су 10 пута већи проспект од Миковића,
3. Дангуба може и на двојку - Миковић не може на четворку (разлоге сам већ навео),
4. домаћи - странац.

Плус Дангубића и не треба толико промовисати у смислу "чињења услуге менаџеру" јер је дечко објаснио на тренинг кампу, а после је и драфтован и јасно је да је већ запао за очи скаутима, па Мишку уопште не би било проблем да га уваља и без играња у ККП.

Друго, зашто мислиш да би Миковић дошао без обештећења (ако уопште долази, а надам се да не долази). Апсолутно не верујем у то, ако га узмемо мораћемо платити.

Једноставно, по мени, аналогија Дангубић- Миковић- неко шести не стоји.

Баш зато што смо у були требало би да будемо много критичнији и опрезнији при довођењу играча јер нема места за промашаје и чињења услуга земарама и породичним пријатељима.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Bravo Kure, objasnio si čoveku mnogo bolje nego što bih ja to uradio.
Aferim rođače moj u trećem kolenu :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 1703
  • 1704
  • 1705
  • 1706
  • 1707
  • 1709

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]