Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Em.. napisao:Iju, Pavlovic otvorio twitter nalog (nesrecnim grobarima) u sred prelaznog roka. Kakva greska. :)
Da li da mu napisem pismo i doprinesem kolektivnom ludilu? Postala sam neozbiljna. U skladu sa situacijom.

Primereno situaciji, ima jedna stara dobra pesma: Ovde je dosadno, svi su pobegli na neko zabavnije mesto... Ocekivala sam da ce nam neigranje EL doneti nove probleme (zato je i dozivljavam kao nuzno zlo), ali da bas niko ko ne mora ne zeli da zaigra u Partizanu bez EL, to ne. Lazem, ocekivala sam i to.

Svi zele da dodju u nesto veliko, malo ko zeli da dodje i napravi nesto veliko. Svi zele u sampionski tim, ne bi li postali sampioni. Ali, ako si sampion, sampionski tim je tamo gde si ti.

Cim mahne parama/licencama/cime hocete onaj ko ih ima, kao kucici odmah poskacemo mi koji ih nemamo.
Mnogo smo alavi, pojesce nas mrak. EL je samo jos jedan u moru sistema koji se oslanja na ljudske poroke, a ne na ljudske vrline, da citiram jednog dragog coveka. Zato tako fino funkcionise.

Ipak, bice mi veliko zadovoljstvo gledati ove sezone one koji nisu morali, a ipak su ostali na ovom dosadnom mestu. Volim sto ne igramo EL. :)
Ух, баш тако. Ови који нису морали, ће на крају и да победе :)
By dexy
Upravo tako, jer košarka je igra 5 na 5, u kojoj na kraju uvek pobedi Partizan.
By djomla
Znači za sada na startu priprema imamo Mikovića, Milutinovića i Kuzeloglua kao potencijalna pojačanja.

Nego da li neko zna status kapitena?
Poslednja izmena od djomla u Sre Jul 30, 2014 8:00 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Poska
Да ми прескочимо тог Милутиновића, ова двојица нека су на проби, ако прођу ок, ако не, није штета.
Ништа се не пише, тако да се надам да ће остати, некако исте наде полажем и за Сашу, пошто нема назнака за нови клуб. :pray:
By Srđan O.
Neki kratki highlight Grka... Vidi se da fino napada kos, moze da siri odbranu sutem... Deluje i dalje fizicki mozda tanko, ali ima tek 19 godina... Raspon ruku veliki, jbg,solidan materijal za obrade... E sada, da zapravo dodje pa da se vidi na licu mesta... Klipovi mogu, ali cesce ne moraju nista da znaci....

EDIT: Evo i ovogodisnjeg
Korisnikov avatar
By Lika
Srđan O. napisao: Neki kratki highlight Grka... Vidi se da fino napada kos, moze da siri odbranu sutem... Deluje i dalje fizicki mozda tanko, ali ima tek 19 godina... Raspon ruku veliki, jbg,solidan materijal za obrade... E sada, da zapravo dodje pa da se vidi na licu mesta... Klipovi mogu, ali cesce ne moraju nista da znaci....

EDIT: Evo i ovogodisnjeg
Dobro izgleda ovaj Grk.
By Edibledi
Добар је клинац. Било би добро да дође. Срећа па не прате сви редовно шта се дешава у Партизану и не знају да је Д.В. веома болестан у главу.
Grubo zvuči, mislio sam reći da je malko prolupao.
Poslednja izmena od Edibledi u Sre Jul 30, 2014 6:25 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Po klipovima grk deluje odlično.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 774

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija