Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
ajde :D i za ove momke da napisem neka moja predvidjanja :D
Peno-mislim da cemo dobiti EL igraca u rangu Teodosica
Simic,Ostojic- plafon ABA liga
Djokovic- plej od skoro 2 metra, je velika prednost u startu , ali je iskazao i dosta nedostataka u organizaciji igre mislim da ce dostici neki nivo Milenka Tepica
Carapic-KLS
Marinkovic-slabija verzija Urosa Tripkovica
Djokovic leks luter-Kls
Lazarevic-novi Dragan Milosavljevic ili neka karijera kao V lucica, Valensija,Unikaha ili tako neki klub...
Pavlovic,Radovanovic,karadzic-kls
Vucetic- po meni veliko razocaranje EP, nisam video neki njegov napredak u odnosu na proslu godinu, bice ABA liga nivo sa nekim izletima u poljskoj,moguce italija...
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jomer napisao:ajde :D i za ove momke da napisem neka moja predvidjanja :D
Peno-mislim da cemo dobiti EL igraca u rangu Teodosica
Simic,Ostojic- plafon ABA liga
Djokovic- plej od skoro 2 metra, je velika prednost u startu , ali je iskazao i dosta nedostataka u organizaciji igre mislim da ce dostici neki nivo Milenka Tepica
Carapic-KLS
Marinkovic-slabija verzija Urosa Tripkovica
Djokovic leks luter-Kls
Lazarevic-novi Dragan Milosavljevic ili neka karijera kao V lucica, Valensija,Unikaha ili tako neki klub...
Pavlovic,Radovanovic,karadzic-kls
Vucetic- po meni veliko razocaranje EP, nisam video neki njegov napredak u odnosu na proslu godinu, bice ABA liga nivo sa nekim izletima u poljskoj,moguce italija...
U sustini se slazem, Vucetic-Kosta Perovic, Peno neverovatno podseca na Tea i tu si potpuno u pravu, jedino se ne slazem za Lazarevica jer mislim da ce biti dosta ozbiljniji igrac od Milosavljevica, decko ako popravi sut za 3, sto je itekako moguce moze da bude jedno ozbiljno Evroligasko krilo, decko koji napada kos na sve nacine, igra odlicnu odbranu i ima zavidne fizikalije, koje ce samo da napreduju.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Eto kad smo vec kod buducnosti nasih najtalentovanijih igraca interesuje me sta mislite o po meni najboljima koje imamo u mladjim selekcijama:
1. Stefan Peno, Aleksandar Aranitovic, Bojan Nesic
2. Vojislav Stojanovic, Vanja Marinkovic
3. Stefan Lazarevic, Radanov
4. Milos Glisic, Borisa Simanic
5. David Miladinovic, Nikola Maric, Vasilije Vucetic
Kako vam se cini ova ekipa i ako po vama ovde jos neko zasluzuje mesto neka napise?
Korisnikov avatar
By Lepus
u @Jomer
Mislis da Marinkovic ne moze dostici Tripkovica, tj. da nece biti ni u rangu sa njim? Ne znam, meni je srce puno kada vidim da neko ima takvu ruku u ovom moru kamenjara. Osim suta, nije on ni spor. Solidna kontrla lopte. Problem je njegova gradja, cini mi se da zato nema ni snagu ni odlucnost na ide vise na ulaz.
Korisnikov avatar
By Jomer
ljudi bacam malo i mantre, da ne poletimo :D
za Lazarevica neka dogura do Gagijevih brojki sve preko toga bonus, isto za MArinkovica neka dogura do Urosa preko toga bonus

na onaj spisak Heisenberg bi dodao Harisa Cucovica i Lazara Nikolica igraci sa brojem 9 i 6
Nikolic otisao iz CZ u Italiju kao najtalentovaniji igrac generacije plej sa 2 metra, a Haris sve vise izgledao kao fizicka zver po ovim slikama
Slika
By horog
Чији је играч Балша Копривица, син Славише Копривице. Завидна висина од 208, одлична моторика и осећај за игру. Има тек 14 година.
Сад сам видео да је писано о њему на другој теми.
Korisnikov avatar
By Peja
Nisam sig. za koju je temu ali valjda je mladje kategorije dobra, zasto Bosna i CG imaju po dva ozbiljna NBA igraca a mi nijednog?
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]