Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Poceo Misko da se sali nesto. Kao da su ovi ostali, uzeli bi neki trofej. Alo covece, sto si ih onda prodao?

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Heisenberg
BogdanB napisao:Poceo Misko da se sali nesto. Kao da su ovi ostali, uzeli bi neki trofej. Alo covece, sto si ih onda prodao?

Ja iskreno mislim da je Mega ostala sa istom ekipom da bi bili u najmanju ruku ravnopravni sa favoritima za trofeje.
Pa petorka Micic, Dangubic, Krstic, Jokic i Varda bi pravila dar mar ove sezone, jos bi na klupi imali Miljenovica, Jaramaza, Novicu, Lukovica, Milovanovica, Avramovica.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Heisenberg

Slazem se sa tobom, nego mi je Misko smesan sa tvitom.
Na ovaj tvit sam mislio kada sam pisao poruku
[tweet][/tweet]
Korisnikov avatar
By Heisenberg
BogdanB napisao:@Heisenberg

Slazem se sa tobom, nego mi je Misko smesan sa tvitom.
Na ovaj tvit sam mislio kada sam pisao poruku
[tweet][/tweet]
Xexe, doduse jes smesno, malo se kurci :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Po draftexpress-u Miljenovic drugi na listi internacionalnih prospekata 93' iza Ponitke. Nisam to ocekivao.

Edit: Mega Vizura poslala Stefana Simica, Nikolu Pavlovica i Radovana Djokovica na pozajmicu u Napredak iz Krusevca. Znaci da trenutni roster izgleda ovako:

1) Miljenovic, Vrbica, Jaramaz
2) Zagorac
3) Krstic, Simeunovic, Tijanic
4) Marelja, Simovic, Bojic
5) Jokic, Nikolic, Veljkovic

Videcemo ko ce iz ovog sastava biti poslat na pozajmicu. Guzva je na poziciji 4 gde i Jokic moze da igra, ne bi me cudilo da Veljkovic ponovo ne bude u 12, a da se na pozicijama 4 i 5 dosta menjaju Marelja, Jokic, Bojic, Nikolic. Mislim da cemo cesto gledati i dva pleja na terenu te da ce Vrbica, Jaramaz i Miljenovic imati sva trojica po 25 minuta, Zagorac i Krstic ce verovatno vise igrati na pozicji 3, posto sumnjam da ce Simeunovic, a pogotovo Tijanic videti puno terena. Mislim da ce Mega ove godine igrati jos brze, bice lepo gledati ove klince.
By Jo.
Karaburac napisao:Po draftexpress-u Miljenovic drugi na listi internacionalnih prospekata 93' iza Ponitke. Nisam to ocekivao.

Edit: Mega Vizura poslala Stefana Simica, Nikolu Pavlovica i Radovana Djokovica na pozajmicu u Napredak iz Krusevca. Znaci da trenutni roster izgleda ovako:

1) Miljenovic, Vrbica, Jaramaz
2) Zagorac
3) Krstic, Simeunovic, Tijanic
4) Marelja, Simovic, Bojic
5) Jokic, Nikolic, Veljkovic

Videcemo ko ce iz ovog sastava biti poslat na pozajmicu. Guzva je na poziciji 4 gde i Jokic moze da igra, ne bi me cudilo da Veljkovic ponovo ne bude u 12, a da se na pozicijama 4 i 5 dosta menjaju Marelja, Jokic, Bojic, Nikolic. Mislim da cemo cesto gledati i dva pleja na terenu te da ce Vrbica, Jaramaz i Miljenovic imati sva trojica po 25 minuta, Zagorac i Krstic ce verovatno vise igrati na pozicji 3, posto sumnjam da ce Simeunovic, a pogotovo Tijanic videti puno terena. Mislim da ce Mega ove godine igrati jos brze, bice lepo gledati ove klince.
Jel Zagorcu prirodna pozicija 2, ili 3 ?

Krstic je meni vise 2 nego 3, isuvise je mekan...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Krstic mozda jeste mekan, ali ja se ne secam kad je igrao 2 u seniorskoj kosarci. Mozda u juniorima, ali od tad...

Za Zagorca je dobro pitanje, njemu je malo tesko odrediti poziciju. Trenutno je nesto izmedju, mada po meni vise naginje ka 3.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaramaz ce igrati beka, a Miljenovic i Vrbica pleja.
Fali im prava petica uz Jokica na 4-5, a Marelju i Bojica na cetvorci. Naravno pored centra moraju dovesti i krilo.

Karaburac gde ti je Avramovic u sastavu Mege ?
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Čet Avg 21, 2014 8:56 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 78
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]