Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
Na traženje mnogih, evo i tema za novo fantaziranje.

Na ovom linku se možete priključiti Fantasy link, a za komesara lige postavljamo @The Answer, koji je od sada glavni i odgovorni za fantaziranje u Španiji. :D
Korisnikov avatar
By Poska
Је л' сам добро схватио да треба да се рег прво на сајту шпанске лиге, па онда овде са тим корисничким да уђем или?
Korisnikov avatar
By The Answer
[hidden]Naziv lige kosarkars

Sifra- kosarkarsforum

Predlazem da ne ubacujete vise od jednog tima jer ce biti izbaceni. Nadam se da ce sto vise ljudi igrati jer je igra sjajno uradjena samo je problem sto je na spanskom.[/hidden]
Korisnikov avatar
By The Answer
Evo za one koji jos nisu igrali tamo i koji nemaju nalog:

1. supermanager.acb.com/ 2. registrarme ahora 3. Alta de usuario en el Club ACB.COM

4. korak unosenje podataka u polja sa oznakom (*) jer su ta polja obavezna za unos trazenih podataka! -(*)Nombre: upisati ime -(*) Primer Apellido: upisati svoj nadimak/ime oca i sl. -(*) Segundo Apellido: upisati prezime -Fecha de Nacimiento: datum rodjenja -(*) Sexo: obeleziti pol na krugic pored opcije Masculino / Femenino (musko/zensko) -(*) E-mail: uneti mail adresu -(*) Domicilio: uneti drzavu (Srbija) -(*) Nº Portal: posta grada (11000 za BG) -Piso / Planta / Escalera / Puerta: nije obavezno , pa sam to izostavio -(*) Población: sta ovde unesete stajace u zagradi uz vas nick na tabeli plasmana , moj predlog je da upisete drzavu ili grad odakle ste -(*) Provincia: odabrati bilo koju od ponudjenih -(*) C.P.: tu sam uneo pozivni za drzavu (381 za Srbiju) -(*) País: izabrao sam Yugoslavia od ponudjenih drzava -Teléfono : neobavezno ; ostavio prazno -Móvil: neobavezno ; ostavio prazno -(*) Tipo de conexión: izabrati koju konekciju koristite / meni je ADSL -(*) Vinculación con el mundo del basket: sta ste u svjetu kosarke opcija po zelji odgovor Otras je ako nije nista od ponudjenog -Estado laboral: neobavezno / nisam nista stavio -Profesión o sector: profesija kojom se bavite...isto neobavezno pa ne morate nista obiljeziti

Naredna tabela Datos de Baloncesto je anketa ali ima jedan obavezan korak , ostalo se ocenjuje od 0 do 5 ocjenama , koja vam je najdraza ekipa ACB lige i NBA lige...ja sam tu sve popunio i ocijenio -(*) Tuvo conocimiento de ACB.COM por: kako ste saznali za ovaj sajt ; odabrati bilo koju od ponudjenih opcija

Naredna tabela i poslednja je najvazniji za fantazi nick i pass koji cete unositi pri svakom ulasku na fantazi

(*) Usuario (Nick): unesite odabrani nick (*) Contraseña: password (*) Confirmar contraseña: potvrdi/ponovi passvord

unieti kod (brojeve i slova 2 reda nize)

-spustiti se na dno stranice i kliknuti

Aceptar condiciones y Enviar

5. korak uci na svoj E-Mail koji ste stavili pri popunjavanju registracije za sajt fantazija i tamo aktivirati nalog na Activar cuenta
Korisnikov avatar
By Antoine
Arsalan Kazemi među bekovima? :shock: Verovatno su pozicije određivali po visini i sigurno ima još promašaja.

Inače, ja uopšte nisam imao registraciju kakvu je Answer objasnio, niti mi je stigao mail za konfirmaciju, niti sam imao sva ta polja, ankete,...

Ja nemam šta da krijem, otkrivam karte:
Prikačeni fajlovi
madness.png
madness.png (42.64 KiB) Pogledano 3560 puta
Korisnikov avatar
By Gale
Meni već korak 3 nije isti, sad ću da vidim gde me to vodi.

EDIT : NIgde. Ukucani podaci su samo nestali kada sam kliknuo na "Continuar".

Imamo li nekog ko govori španski ovde? Ima li iko sestru ili devojku koja govoi španski?
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja sam se registrovao za proslo EP pa ne znam kako je sad, objasnjenje sam pokupio sa drugog sajta sto se moze provaliti po tome sto nije na ekavici. Valjda ce se svi snaci. Inace gde ja da se bakcem sa spanskim, da je engleski, madjarski ili norveski pa i da se potrudim :D
Korisnikov avatar
By Gale
Izgleda da sam ipak registrovan. Ali, ne izgleda mi da je sve breskvasto. Između ostalog, pojma nemam kako da formiram tim, gde da kliknem i tako to.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 31
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko je[…]