Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
Otvorena je tema KK Metalac i tamo ćemo prebaciti raspravu o novom ligašu, na ovoj temi možete nastaviti priču oko pokojnog KK Radnički Kragujevac dok svi ne olakšamo dušu što se te teme tiče.
Korisnikov avatar
By Poska
Понашају се као да су приватни клуб. А зна се добро како су дошли овде, можда се због тога и понашају тако. Слажем се ја, да оно што је потписано, треба да се испоштује, и све, али бре, ако си од града добио халу, и неке паре, иди тражи спонзоре и остало, овамо наводе неке спонзоре који су их испоштовали, па што ти спонзори нису сада ту да им дају новац да играју даље? Град и Фиат су им дали више него ти сви спонзори које је Грујин нашао.
Korisnikov avatar
By Poska
Немам још коначну информацију шта ће бити са овим Радничким, али Радничког Шумарице више нема. Изгледа да ни овог неће бити, пошто је основан нов клуб Раднички, који креће од друге лиге колико сам схватио, има сениоре, и 2 екипе јуниора. Председник клуба је Душан Зека Алексић, из ДС-а сада ваљда, пошто је био код Верка пре, а спортски директор је ваљда онај чија је ФОКА.
Korisnikov avatar
By Poska
Па јебем ли га, ја знам да сам читао негде да је напустио Верка, и као ваљда требало да пређе код ових? Је л' и даље у ЗЗШ? Ја мислим да је он председник тог новог Радничког, та мислим да ми је добра информација. Знаш ли ти нешто више?
Korisnikov avatar
By The Answer
Mogu da ga pitam, ne pratim mu tu sferu ali cini mi se da je sad u gradskom vecu za privredu i privatno preduzetnistvo... On, Sone i ne znam ko jos pokusavaju da naprave neku pricu sada sa tim nekim Radnickim.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]