Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mislim da je bas pravi hendikep za zajebavanje.. jer nije malo a nije ni mnogo 17.5 pa moze biti jebeno al msm da ce ici cigani i preko hendikepa... naravno ja necu igrati :)
Korisnikov avatar
By Poska
Ја размишљам да ставим на Иран, али ако не одиграм фикс, сигурно иде хендикеп на тикету на њих. 17.5 ма то је много, неће Французи да јуре то. Можда може и Хадади +, ја бих играо и хендикеп на Порто Рико, јер је међусобни дуел ко ће даље и још неког играчића да додам и таман :)
Korisnikov avatar
By Poska
ULTRA KOŠARKA napisao:Poska, dodaj Bareu
То сам и размишљао, можда ставим и Родригеза и Рејеса ако има, они ће сада играти мало више сигурно и имаће прилике више да шутирају
Korisnikov avatar
By Poska
Ево овде да напишем. Није тачно да Словенија мора да добије. Мора ако хоће да избегне Амере да, али ако Литванију брига за Словенце, и хоће да буду први да би играли против 4-ог тамо, онда им победа доноси прво место и оставља Словенију на другом, што значи да би они евентуално ишли на САД у 1/4.
Ипак сам играо Х2 на Словенију, али нисам видео да је пао на 0.5, а мрзело ме да сторнирам, јбг.

Иран-Фра Х1(11.5)&-(144.5)
Литванија-Словенија Х2(0.5)
Србија-Шпанија Х2(19.5)
Хрватска-Порто Рико Х2(8.5)
Хадади +(18.5)
Родригез + (6.5)
Балкман +(12.5)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
U meridianu imas da sam smislis opkladu koju oces i oni ti daju kvotu tipa moj drug je igrao nesto da jedan tim pobedjuje sa vise od 10poena razlike kad je hendikep bio 2 recimo...
A imas u meridianu bakanu i max bet msm ponude igraca ko ce kolko poena , asisrencija, skokova da ostvari.
Imas i u mocartu ali samo za poeene i to vrlo mala ponuda.
By surda
Odigram Teodosica(11.5), Raduljicu(12.5), Bogdanovica(10.5), Srbija ki1 i Burusisa(11.5), sve vise...
Pa onom Burusisu treba zabraniti da vise ikad igra kosarku :D
Korisnikov avatar
By GetBuckets
U Mocartu mnogo slabo nude za broj poena igraca.Ne ocekujte bas nesto tu.Ali fudbal im je odlican.Sjeba me neki dan Ceska za 8500 mamu im.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]