Stare teme
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Jbg,uvek postoji taj 1% neke nade.
Posebna stvar kod Amera je sto na +30 dva minuta pred kraj iggraju punom parom samo da bi se dokazali.
Mada nikakva lepa i leprsava igra,bar po meni.
Korisnikov avatar
By J.Erving
Po mom misljenju, Spanija je jaca od ove ekipe Amerikanaca. Na papiru su i jedni i drugi jaci i od nas i od Francuza, ali kao sto vidimo, Francuzi otresose Spance.
Dok sam gledao Amerikance protiv Finaca, pade mi na pamet da ce ih neko tresnuti do kraja prvenstva. To se jos nije desilo, ali ne mora da znaci da nece. Mislim da imamo daleko vise od 1% sanse. Samo, prvo da mi vidimo sta cemo sa Francuzima, pa cemo posle razmisljati o tome.

Litvanci su dugo igrali dobru odbranu, ali nisu imali mnogo ideje u napadu, uz to, bilo je i dosta nediscipline i haosa u tom delu igre. Posle se i odbrana raspala, a sta moze da se dogodi kad jedna ekipa onako "legne", za samo nekoliko minuta, najbolje se videlo u nasoj utakmici protiv Brazila, tesko da smo bas 30 razlike bolji od njih.
Sve je moguce, ali normalno, prvo da vidimo kako ce biti sa Francuzima. Uz dosadasnji nivo discipline, pozrtvovanosti i taktike, mozemo da dobijemo.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ja nikako da shvatim čime zasnivate to da je Španija jača od ove Amerike ! Realno, Francuzi su ih satrali odbranom, a Ameri mogu to na još veći nivo dići.
A da ne govorimo o napadačkom dijelu Amera-
Korisnikov avatar
By J.Erving
Meni se upravo ne svidja taj njihov napadacki deo. Mozda nisam dovoljno gledao (nesto protiv Finaca, protiv Slovenije i sad protiv Litvanaca), i uvek sam imao utisak da bi ih Spanci razmontirali. Moguce da gresim, ali imao sam takav utisak.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
The Answer napisao:Sad mozete da pricate ko je jaci koliko hocete kad je sve sbbkbb... a samo sampion ce da se pamti
SRBIJA!
Spanija ima bolje igrace od amerike a sto se tice napada amera tu su kriminalni.Sve balvan do balvana i sve sami osrednji Nba igraci.Sta se vama svidja kod njih meni nije jasno.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
A tebi kod Španije? Majstori se izgubili kad se lomila utakmica, daj Navaru, i bježimo iz dvorane, sakrijmo se u ćošak. Ne može Navaro dovjeka vući. Ta Španija ako te ne pobjedi 10+, onda gubi, ne pamtim da su dobili neku egal utakmicu, sem one s Argentinom 2006 na SP u Japanu.
To im je i najveća mana. Dosta kvalitetnih igrača bez muda. Sem Navara i Pau Gasola.
Ako ne osvojimo mi onda ce mi biti zao sto je Spanija ispala jer sam ubedjen da bi razbili ove "drvosece"iz Nba lige...najgori drim tim ikada,igraci iz 2 i 3 kategorije iz Nba lige...
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 129

Zašto nerealno? - imamo veliki budžet - i[…]