Stare teme
By 2DD
Ovaj momak je izgleda stvarno ljudina;
"Medalju posvećujem porodici i mojoj porodici u Partizanu. Još jednom hvala saigračima i treneru iz Partizana, kao i iz reprezentacije. Uradili smo sjajan posao, nije bilo lako. U nedelju navijam za Srbiju", rekao je Lovernj novinarima posle meca.
Upravo po pitanju pravila FIBE;
"Posle utakmice smo imali doping kontrolu, ostali smo do dva-tri ujutru, nije bilo lako da spavamo posle toga. A danas pritisak zbog utakmice. Nismo mnogo spavali. Bilo je malo čudno, ali pobedili smo, tako da je okej", rekao je Lovernj.
Za grobare;
"Pre dolaska u Partizan nisam bio popularan u Francuskoj, niko me nije poznavao, nisam bio blizu reprezentacije. Posle šest meseci sam pozvan u reprezentaciju, iako nisam mnogo igrao. Posle još godinu dana sam se našao u prvom timu... Nadam se da ćemo moći da ostanemo da gledamo finale", rekao je Lovern
Korisnikov avatar
By Duka85
Mnogo mi je drago zbog Francuske, Diaw je tata, igraju muški, postali su ekipa za koju ću navijati na narednim takmičenjima.

I da, mislim da su znatno bolji od Litvanije (oko 15ak razlike), ipak su odigrali tekmu posle neprospavane noći, kao mi pre 4 godine.
Korisnikov avatar
By Lucky
Gale napisao:Pošto su izbacili Špance i iscedili se protiv nas, Francuzi su danas dobili Litvance, ni 24 sata posle polufinala. Kolika je samo to snaga...Svaka im čast :clap: :clap: :clap:
Batum nakon sto ga je Jovic resetovao:
Mins 71.00
FG 19/29 66%
FT 14/17 82%
2p 9/12 75%
3p 10/17 59%
Pts 62
REB 5
As 4
St 4
PF 3
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By rudonja
Svaka cast Francuzima. Utakmicu dobili Diao, Batum i Ertel.

Imaju 20 brutalnih kosarkasa, ali iskreno za najveca ostvarenja (napad na Rio) im treba mnogo jaca struka, bez uvrede.
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Lucky napisao:
Gale napisao:Pošto su izbacili Špance i iscedili se protiv nas, Francuzi su danas dobili Litvance, ni 24 sata posle polufinala. Kolika je samo to snaga...Svaka im čast :clap: :clap: :clap:
Batum nakon sto ga je Jovic resetovao:
Mins 71.00
FG 19/29 66%
FT 14/17 82%
2p 9/12 75%
3p 10/17 59%
Pts 62
REB 5
As 4
St 4
PF 3
Mogao bi Jovic da resetuje Markovica na treningu danas :mrgreen:
Korisnikov avatar
By J.Erving
J.Erving napisao:Ima li neko link za ceo snimak utakmice SAD - Turska?
Da odgovorim sam sebi:

edit:

Kliknuh da krene, a ono Portoriko. Ako neko nadje Tursku, bio bih mu zahvalan da postavi.

edit2:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
objektivni_navijac napisao:+15 za USA večeras, nadam se egalu do zadnje četvrtine :)
Pa ne igra Bosna veceras pa da izgubi. Bolje ne pisi ovakve postove kad vec provociras.
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 129

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]