Stare teme

Ko osvaja Evroligu?

CSKA
22
39%
Barcelona
5
9%
Real
8
14%
Crvena Zvezda
4
7%
Olympiacos
3
5%
Anadolu Efes
Nema glasova
0%
Maccabi
1
2%
Fenerbahce
13
23%
Unicaja
Nema glasova
0%
neko drugi...
1
2%
By Edibledi
Pargo 28 poena a bio u CSKA 3. plej, takav igrač!
Korisnikov avatar
By Peja
Jedan post o mom vidjenju EL
Dve bitne razlike u poredjenju sa proslim godinama
1) poslednje dve tri sezone krug favorita je bio uzan, zbog nagomilavanja igraca u ta tri kluba (REal CSKa barca), ove sezone je daleko veci broj po meni ravnopravnih klubova (Cska , Barca, REal, Fener, MAkabi, Oly) sto cini jos nezahvalinijim prognozu za osvajanje
2) prethodnih godina smo imali 2-3 znacajna igraca u EL, TEo i Krle i ponekad SAvan, Bjelica zasijaju, ove godine je dosta drugacija slika, ako sam dobro izbrojaoo imamo 14 igraca od kojih bar 10 igra kljucnu ulogu u svom timu, i to timovima ranga Fener, Cska, Efes pa i Bajern, uz to Zvezda ima skoro celu petroku koja moze igrati za reprezentaciju (Jovic, Dangubic, Kalina, Mitrovic, Bobi)

Poslednje dve godine navijam za Cska zbog Tea i Krleta, pre toga sam navijao za Oly sa Keseljom i Dudom, a ove sezone cu paznju obratiti na Efes, pored Zvezde naravno
Efes nisam nabrojao gore u krugu favorita jer to sada i nisu, kako rece ivkovic, ali po meni dosta zanimljiv tim, centarska linija ravnopravna celoj Evropi, bekovska trenutno u sredini EL kvaliteta ali postoji mogucnost da na kraju sezone bude najbolja bekovska linija i bas zbog toga cu gledati EFes, zbog Osmana i njemu slicnih.
Zvezda po meni sigurno ide u top 16 a moze biti iznenadjenje cele EL.
Bajern je ili dosta cudan i nerazumno selektovan tim ili je Kari smislio nesto opako sto moje laicko oko obicnog smrtnika ne moze videti.
Barca i Real slicni kao prosle godine, Makabi nisam pratio u pripremnom, Fener nagomilan na bekovima, menjao bio jednog Emira P,. za krstenog centra ali izgleda mora zeljko da gura turcina (Savas, Erden...)
Najvece sanse za titulu ima Cska, jer jednostavno imaju prvog igraca Evrope u najboljim godinama.

Dakle navijajmo za nase igrace i nase trenere (5) jer ih ima zaista dosta i mnogo toga dobrog nasa kosakra moze dobiti ove sezone.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mnogi Zvezdu vide u drugom krugu, a ove godine će biti teže nego prošle, upravo zbog lakše grupe i velikih očekivanja.
Zvezda po rosteru nije jača ni od Valensije, Kahe, Olimpijakosa ni Galate, samo od Neptunasa.
Mada se priča da je Kaha u nekim finansijksim problemima, ali po rosteru tima na sajtu evro lige, nije to naivan tim, naprotiv, a i otjerali su onog nemača pojma Skariola.
Al ima tema Zvezde, da ne širimo ovdje.
Po meni su Barsa i Real prije svih.
Korisnikov avatar
By Jomer
Peja napisao:Jedan post o mom vidjenju EL
Dve bitne razlike u poredjenju sa proslim godinama
1) poslednje dve tri sezone krug favorita je bio uzan, zbog nagomilavanja igraca u ta tri kluba (REal CSKa barca), ove sezone je daleko veci broj po meni ravnopravnih klubova (Cska , Barca, REal, Fener, MAkabi, Oly) sto cini jos nezahvalinijim prognozu za osvajanje
2) prethodnih godina smo imali 2-3 znacajna igraca u EL, TEo i Krle i ponekad SAvan, Bjelica zasijaju, ove godine je dosta drugacija slika, ako sam dobro izbrojaoo imamo 14 igraca od kojih bar 10 igra kljucnu ulogu u svom timu, i to timovima ranga Fener, Cska, Efes pa i Bajern, uz to Zvezda ima skoro celu petroku koja moze igrati za reprezentaciju (Jovic, Dangubic, Kalina, Mitrovic, Bobi)

Poslednje dve godine navijam za Cska zbog Tea i Krleta, pre toga sam navijao za Oly sa Keseljom i Dudom, a ove sezone cu paznju obratiti na Efes, pored Zvezde naravno
Efes nisam nabrojao gore u krugu favorita jer to sada i nisu, kako rece ivkovic, ali po meni dosta zanimljiv tim, centarska linija ravnopravna celoj Evropi, bekovska trenutno u sredini EL kvaliteta ali postoji mogucnost da na kraju sezone bude najbolja bekovska linija i bas zbog toga cu gledati EFes, zbog Osmana i njemu slicnih.
Zvezda po meni sigurno ide u top 16 a moze biti iznenadjenje cele EL.
Bajern je ili dosta cudan i nerazumno selektovan tim ili je Kari smislio nesto opako sto moje laicko oko obicnog smrtnika ne moze videti.
Barca i Real slicni kao prosle godine, Makabi nisam pratio u pripremnom, Fener nagomilan na bekovima, menjao bio jednog Emira P,. za krstenog centra ali izgleda mora zeljko da gura turcina (Savas, Erden...)
Najvece sanse za titulu ima Cska, jer jednostavno imaju prvog igraca Evrope u najboljim godinama.

Dakle navijajmo za nase igrace i nase trenere (5) jer ih ima zaista dosta i mnogo toga dobrog nasa kosakra moze dobiti ove sezone.
Peja ja sam se nadao da ti nisi iz grupe Milija je ubacivao kroz kos, ali svi su zaboravili da je Bogdan prosle sezone u EL bio u TOP 5 strelaca, imao je 10 partija razbijacki , sigurno jedan od top 15 igraca EL, ali spin i mrznja koja vlada kod nas, donelo je da svi to olako zaboravljaju, za ne poverovati
Korisnikov avatar
By Peja
Pogresno si me razumeo, napisao sam lepo PRETHODNIH a ne prethodne godine.

Pritom ni u ovoj sezoni nisam ubrajao Zvezdine igrace u onih 14 gastarbajtera
Svakako nisam imbecil da ne primetim da je Bogdan imao dobru sezonu
Korisnikov avatar
By Karaburac
U sezoni kad je Maki otisao u Makabi imali smo u svakoj TOP 8 ekipi minimum jednog naseg igraca.... To nam je bila najbolja zastupljenost u poslednjih 5 godina.
Korisnikov avatar
By Peja
Bajern ce imati najveca dva truta u EL (Stimac i Brajnt) jos tu dodati slomljenog Savana i matorog Jaglu...
Zanimljiva centarska linija
By Edibledi
bunja95 napisao:Alba dobila SA,u poslednjoj sekundi,Sasa Obradovic je trenercina
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 120

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]