Teme o ostalim sportovima
By sasa 076
vidim da nema teme o ovom sportu jel prati neko od forumasa, upravo je u toku German Master gomila dobrih igrača na gomili Selbi, Marfi, Robertson, Tramp i ostala kompanija, ali je nadam da će jedan da se predomisli i da se vrati na tur a to legendarni najludji jedan jedini Roni o Saliven vrati se se Roni sa tobom je ovo druga dimenzija sporta
Korisnikov avatar
By Antoine
Steve Davis je za mene sinonim za ovaj sport. Iskren da budem, malo sam pratio jedno vreme, ali ne već dugo. Odličan sport za opuštanje.
Korisnikov avatar
By Nookie
Roni je bog...suskalo se nesto da ce se vratiti...
By sasa 076
ja to dosta dugo pratim od stare garde Stiven Henri je bio zakon dok je igrao, ali mi je Roni kao lik i igrač br.1, od ove mladje garde Tramp
Korisnikov avatar
By ilovethisgame#12
ja pratim snooker nekih dve godina i potpuno sam odusevljena igrom :)
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Roni je BogOtac ove igre i sto bi neko rekao covek je popularniji od samog sporta!
By sasa 076
Čika Roni ima posebnu harizmu, iako nema najviše titula već to iamju S.Dejvis i S.Henri on je meni kao igrač, pojava univerzalan čovek koji je dao snukeru novu dimenziju i stvarno bi voleo da se vrati
By sasa 076
Evo u toku je svetsko prvenstvo i na startu je vec bilo dpsta iznenadjenja ispali su vec bivsi sampioni Higins(4xsamp), Vilijams (2) i Robertson i Dot koji imaju po jednu titulu, ono sto obeleyava ceo turnir je povratak i ya sada odlicna igra velikog Ronija O Salivena zbog ovog lika sam i yavoleo Snuker i on je uz Trampa i Selbija favoritmada su raylike male i u snukeru je sve moguce nadam se novoj tituli legendarnog Ronija
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]