Edibledi napisao:
MILOS OBILIC napisao:Kakva kradja. Opet su nas pokrali govna kao i uvek. Sa 1,6 do kraja Turska izvodi loptu na +1 i Jilmaz ili koja vec pravi faul u napadu i lopovi ga ne sviraju.
Ма не би свирали ни да је набола песницом у главу а не бодичек.
I centri su nam ocajni, a i sami smo se sjebali sa pravljenjem idiotskih faulova na kraju meca.
By tremi08
U danasnjem mecu i porazu se pokazalo da moze da se racuna na Ajdukovic i Krnjic koje su dale vise od 30 poena zajedno...Ajdukovic je dosta bolja i nju treba ostaviti sa Draganom. Jelena je u ovom sampionatu podbacila,ali je zato Ana Dabovic razvalila u svim mecevima sem protiv Turkinja. U sustini trebamo biti zadovoljni jer ranije nismo ni igrali a sad smo 8. Na EP bi trebali pucati na medalju.
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će naredne godine učestvovati na EP u košarci koje se igra u Mađarskoj i Rumuniji, a danas su izvučeni sastavi grupa.

Na prvenstvu će učetvovati 20 ekipa, biće raspoređene u 4 grupe po 5 timova.

Srbija će se naći u grupi C zajedno sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.

Evo i sastava ostalih grupa:

Grupa A - Francuska, Češka, Ukrajina, Crna Gora i Rumunija

Grupa B - Turska, Belorusija, Poljska, Italija i Grčka

Grupa D - Španija, Slovačka, Litvanija, Švedska, i Mađarska.

Prvenstvo će se igrati od 11-28 juna.
Odredjena je satnica utakmica zenske seniorske reprezentacije za EP:
11. Jun 16:30 h Letonija
12. Jun SLOBODAN DAN
13. Jun 19:00 h Hrvatska
14. Jun 16:30 h Velika Britanija
15. Jun 19:00 h Rusija
Korisnikov avatar
By Jomer
koja je ovo svinjarija sa uzimanjem amerikanke da igra za nasu reprezentaciju, one on danas za mene ne postoje kao reprezentacija

devojka dobila ekspresno drzavljanstvo, a nasa deca u RS, CG i USA nemaju pasos :x :roll:
By tremi08
Ona je izabrana zato sto Sonja Petrovic i dalje odbija da igra a na 4 smo prilicno tanki sem Jelene Milovanovic. Page je visoka 188cm i moze da igra i centra ako nam zatreba i mislim da sada upadamo u top 4 favorita za zlato. Mada pre mislim da smo trebali da uzmemo neku od crnkinja iz Evrolige. :)
Tim bi trebalo da izgleda ovako: 1.Radocaj, 2.M.Dabovic,3.A.Dabovic, 4.D.Butulija,5.Cadjo,6.Jovanovic,7.J.Milovanovic,8.Crvendakic,9.Page, 10.Krnjic,11.Ajudkovic,12.Stankovic ili Mandic.

Bice velika guzva za poziciju centra sada, jedna ce verovatno ispasti od Krnjic,Ajdukovic i Stankovic,mada i Brajkovic igra solidno ove godine. Takodje konkurisu i Orozovic, Topuzovic, Baltic.
Poslednja izmena od tremi08 u Pon Mar 02, 2015 1:49 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Jomer napisao:koja je ovo svinjarija sa uzimanjem amerikanke da igra za nasu reprezentaciju, one on danas za mene ne postoje kao reprezentacija

devojka dobila ekspresno drzavljanstvo, a nasa deca u RS, CG i USA nemaju pasos :x :roll:
Ja ne mogu da smislim onu Marinu Maljkovic, da ne upotrebim neku tezu rec.
Pre proslog prvenstva najavljuje medalju, a sada kukavicki dovodi stranca, a glumi neki autoritet.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]