Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By BogdanB
Lorenco dolazi do svoje cetvrte pobede za redom i to mislim prvi put u karijeri. Odlicno je bilo videti demonstraciju svega i svacega u reziji Rosija i Lorenca,kakva njihova voznja ali Rosija ponovo ubijaju kvalifikacije.
Dvojac Suzukija je dominirao sve do danas i danas katastrofa start i propali su. Ales je ispao kao i njegov brat Pol iz Jamahe. Bas mi je bio zao Suzukija,navijao sam za njih.
Markez,sta se desava sa tim deckom? Ponovo pad. Jurio je Lorenca i u krivini nije lepo kocio i ponovo pad. Da li ce biti sampion ove godine? Mislim da je i ovom trkom potvrdjeno da nece biti sampion.
Sjajni Dani koji zavrsava na trecem mestu,bas mi je drao zbog njega. Dovi drugu trku za redom ne zavrsava,a kolega Janone zavrsava na cetvrtom mestu.
Rosi je i dalje prvi,ima poen prednosti. Janone dolazi na trecu poziciju.
Sledeca stanica,Asen.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Auuu ljudi, ko je propustio zavrsnicu, ma I celu trku, pokajao se.
Bruka kakav kraj :clap:
Rosi sjajan celog trkackog vikenda, Lorenco ne bas ali Markez se vraca. Uzeo je staru sasiju I vidi se napredak u voznji.
I konacno, Rosi prvi u kvalkfikacijama i to je vec bila najava za danasnje ludilo, a to smo I dobili. Sjajno demonstriranje voznje dva vanzemaljca sve do samog kraja, a to su Markez I Doktor.
I na kraju veliki BUM, auu, sta je ono bilo, ja pomsli, izlete Doktor sa staze kad ono ne, on ode prvi kroz cilj :D
Ja ne znam da opisem, morate da pogledate.
Rosi je I dalje prvi I malo se udaljio u odnosu na Lorenco. Lorenco je zavrsio treci.
Sledeca stanica Nemacka.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Poska
Koji je bio Kraclou ili kako vec?
Korisnikov avatar
By Poska
Koji je na ukupnoj listi? Ilii mi daj listu sa sve poenima
Korisnikov avatar
By Poska
Nije Motul, Mass je kompanija, ali da bi isao mora da kupis 1t+ ulja. :D
Ja mislim da je tako. I ne znam da li idu svake, moguce je da idu.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Markez je vratio svoju sampionsku formu. Zavrsio je prvi, odlicna njegova trka a I njegova 6 uzastopna pobeda u Nemackoj.
Sjajni Pedrosa, zavrsio na drugom mestu ispred Doktora I Lorenca. Na pocetku smo mogli da vidimo konacno 4 vanzemaljaca u kadru. Doktor je pretekao Pedrosu I Lorenca ali posle je Lorenco otpao I ostala je borba izmedju Pedrose I Doktora koju dobija Pedrosa.
Doktor je I dalje na prvom mestu u sampionatu.
Sada sledi pauza.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]