Stare teme
By Bojdo
Kacang napisao:
Bojdo napisao:Gledam Hrvate , naravno odlična unutrasnja linija. Ali spoljna linija je jako loša. Ja ispred zgrade mogu naci basketase sa boljim sutem.
Slavica sem fizikalija , sve nula, sut smijesan, tehnika mu je nepoznata riječ.
Mi se znamo sa nekog drugog foruma ;) Dalejko od toga da je moje poznavanje mlađih kategorija ravno tvom.Čak ni približno ali mislim da niko u Evropi nema generaciju 98 kao Srbija.A koliko sam pročitao iz tvojih postova i generacija 2000 je fantastična.Ovim momcima iz 98 na SP treba dodati i Radanova.
Ja favorizujem najvise generaciju 2001 :) , Kombinacija bekova 2001 i igrača po kosevim iz 2000, je drim tim potenacijalni :D
Poslednja izmena od Bojdo u Uto Jun 30, 2015 5:49 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By Bojdo
Hrvati ostali bez Žizica, povrijedio prepone.
No, bio je preumoran i ispod svog nivoa u prve dvije utakmice.
Zubac je nimalo manji potencijal od njega, sad ce dobiti vise prostora.
By Bojdo
Ako Simanic bude ispod 15 min na ovoj utakmici, onda nepostoji ni jedan racionalan razlog da se prati ovo prvenstvo. Jebe mi se za medalje koje cemo uzeti sa prosjecima koji nikakvu perspektivu nemaju u seniorima !

Jedan od najtalentovanijih neamerčkih igrača na ovom prvenstvu , da dobije u prvoj utakmici tri minute?
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da smo u drugoj cetvrtini doktorirali na temu: 100 nacina da izgubimo loptu..

Sunce ti,jel se oni nadrogirali pre tekme? Dva Grka cuvaju naseg(ispred i iza) i ovaj nas baca pas tom igracu i naravno Grk hvata zivu..
By luki
Heisenberg napisao:
skeske napisao:Ime?
Balsa Koprivica.
Ne nasedaj, ako je to onaj za koga mislim da jeste sa jednog drugog foruma, onda znaj da se on sprda podcenjivacki sa imenima Koprivice i Pecarskog nazivajuci ih izmedju ostalog koprivnica i pekarski i ne pamtim da ih je ikada nazvao pravim prezimenima osim pogrdnim!Ako nije to ta osoba koja pise na HR forumu ja se izvinjavam.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Nemojte spamovati temu drugim informacija - tipa igraca drugih godista, itd. Za to ima posebna tema.
Sto se tice SPa, mnogo tezi put smo odabrali. Australija, pa Turska u cetvrtfinalu. To ce sve biti teske utakmice.
Korisnikov avatar
By skeske
Heisenberg napisao:
skeske napisao:Ime?
Balsa Koprivica.
Nisam upoznat sa momcima ispod 98. godista tako da mi je svaka informacija nova :)

Veceras smo imali prazne minute, dosta grijesili, nismo zasluzili pobjedu.

Simanica malo koristimo. Volio bih da gledam malo vise silovanje lopte od strane njega i jos par najvecih potencijala ove ekipe. Malo vise vrtiti pik, ponavljati do iznemoglosti i igrati pop, mnogo bi bilo ucikovitije protiv onih tornjeva na centru, ali nema veze.

Papagianis 17 godina, 217cm, dobro se krece, ima osjecaj za kosarku, zvijer u najavi ako se bude radilo sa njim kako treba. Kako bi dobro sjeo Radonji da ga uci malo basketu :D
Korisnikov avatar
By Lepus
Koliko god me Bucan odusevio vodjenjem ekipe prosle godine, toliko sam razocaran ove. Razumijem da je tim na okupu imao veoma kratko vrijeme, ali ova igra sto je prikazana do sada je ispod svake mjere. Nekada mi se cini da ni on sam ne zna sta mu je raditi. Ne moze istrpiti jednu petorku vise od dvije minute, rotira ih kao u hokeju. Izgleda da je ovo previse talentovane djece u jednom timu za njega.

Sto se tice vecerasnje utakmice, stvarno je tesko napisati bilo sta pozitivno. Prvo poluvrijeme je i licilo na nesto, posebno dok su oni spustali Papagiannis-a. Veoma dobro smo pomagali i rotirali. Medjutim, cim su oni poceli da igraju pik, eto ti velikih problema. Nije mi nikako jasna ova odbrana od pika?! Nasi bekovi niti idu ispod bloka niti preko, najcesce se zapucaju u protivnickog centra ili ih on odnese prilikom otvaranja. Ponavaljam, nasa odbrana na strani pomoci nije losa pa smo nekako uspjevali krpiti. Sreca nasa da su oni katastrofalno sutirali bacanja, inace bi ovo davno bilo rijeseno.

Napad nam je tragikomican. Ima tu pojedinacnog kvaliteta, ali u sluzbi tima to sve lose izgleda. Tu se treba odrediti ko ce biti vodja ekipe i oko koga ce se graditi igra (ne mora iskljucivo biti jedan igrac), a ne da pripaljuje kako ko udje. Tu je Bucan najvise zakazao.

Sto se tice igraca, nijedan mi nije odigrao dobro.

Marinkovic pod hitno da stane u stav, pocetkom drugog poluvremena preko njega smo primili sest poena, a on se jos zali na Vucetica. Naravno, kao i uvijek, kod Bucana ima protekciju i umjesto da fasuje klupu, trener vadi Vucetica. Sto se tice napada, nadam se da mu je neko skrenuo paznju na ono bacanje unazad prilikom suta. A i pisalo se o tome ovdje na formu.

Cesto se spominjalo da Simanica treba prebaciti u prvi tim Zvezde ove godine. Uopste se ne slazem sa tim. On, osim suta za tri poena nakon pop-a ili finte suta na trojci pa ulaska pod kos, nema aposolutno nista u repertoaru. Jednom se fino otvorio iz pika i to je to. Ja ne znam da li on stvarno ne moze nista vise ili ne zna nista vise, ali na to mu se svodi sva igra, kako u juniorima CV, tako i u FMP-u, a evo sada i u reprezentaciji. Morace on kicmati mnogo, mnogo da bi dosao i blizu prvog tima Zvezde.

Radovan Djokovic je fino odigrao u napadu, ali je u odbrani los. Nekada me toliko negativno iznenadi svojim glupim rjesenjima.

Lazarevic je mnogo korisniji kada igra iskljucivo trojku. Odlican je u odbrani, pogotovo na strani pomoci, moze povuci kontru. Sto se napada tice, tuga bozija.

Peno mi se nikada nije pretjerano svidjao, a kako vrijeme prolazi, ja ne vidim neki njegov poseban napredak. Naprotiv.

Stojanovic je umislio da je Michael, momak planira inostranu karijeru. Bolje bi mu bilo da uci voditi loptu lijevom rukom.

Od ostalih igraca nisam nista posebno ni ocekivao pa tako da necu ni da ih kritikujem. Ovdje iskljucujem Aranitovica, ali to je vec do Bucana.

Vjerovatno sam i pretjerao, ali sam mnogo ocekivao od ove ekipe, za sada su me razocarali.
Poslednja izmena od Lepus u Uto Jun 30, 2015 10:51 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]