Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Lepus da li Bucanu namerno pises prezime pogresno ili je greska u pitanju?

Nagovorio sam danas brata da gledamo tekmu zajedno, jos mu ja napricao da ima talentovanih klinaca, umalo me ziv blam nije pojeo kad je pocela utakmica. Ovo je zaista sramotno. Igra u napadu se svodi na bacanje kamena sa ramena i bizonisanje. Razumem da nismo imali puno vremena da se spremimo, ali ovoliki nedostatak plana i ideje je zaista sramota. Prosto ne znam odakle bih poceo sa kritikama, ali sacekacu da se zavrsi celo prvenstvo pa cu onda, ne bih sada.

Zna li se zasto Glisic nije igrao uopste?

PS Sto se tice te situacije kada se Vanja ljutio na Vucetica, realno bio je u pravu. Ne moze se praviti pik na 3 i po metra od kosa i da ti centar polnim organom ne pomogne u odbrani.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ma greska, hebes mi sve, meni je nesto u glavi bilo da je Budjan. Jos sam htio provjeriti jer nisam bio siguran, ali mi bi mrsko. Hvala na ispravci.

Ne bih se bas slozio da je Vanja bio u pravu. Nije ni Vucetic nista bolje odigrao tu odbranu, ali nije bio sam kriv. Mada, volio bih pogeldati ponovo, mozda grijesim.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nije bilo na strimu ponovljenog snimka, tako da iz glave pricam. U toj situaciji konkretno igrac kojeg je Vanja cuvao i igrac kojeg je cuvao Vucetic su razmenili blok jednom (nije prosao), a onda opet jos jednom znatno blize kosu (duboko u polju). Prilikom tog drugog bloka Vucetic nije pomogao ni iskakanjem ni preuzimanjem iako zbog izuzetno velike blizine kosu nije realno da igrac koji je na lopti moze na bilo koji nacin da reaguje pre polaganje. Eventualno bi to bilo moguce kada bi Vanja bio snazan kao Lebron pa oduvao protivnickog centra u samom pravljenju bloka. Voleo bih i ja ponovo da vidim situaciju, kazem opet ovo pisem iz glave i po secanju.

PS Vuceticevo ladjenje jaja u toj situaciji je tim cudnije jer zbog izuzetne blizine kosu nije ni bilo prostora za neko rolanje protivnickog centra i eventualni pas. Na kraju krajeva, apsolutno mi je nejasno na koji nacin centar nema instinkt da zastiti obruc makar faulom kada je ocito sta se dogadja.
By Edibledi
Играмо са Аустралијом и нисам уопште оптимиста у вези са том утакмицом.
Верујем у овај млад тим, имају страшан потенцијал најмлађи су а управо млађи део тима је бољи али га тренер некако запоставља.
Аустралија излази после победе +30 а ми после тешког пораза.
Нема улоге и минутаже за Арaнитовића, Глишића и за Симанића. Ђоковић и Остојић дивљају што статистика не може реално да покаже јер су уваљивали много коски центрима, трошили време напада... Лазаревић и Миладиновић су благи очај. Нема ни енергије ни идеје међу старијим играчима.
Симанић недовољно искоришћен а може много да да. Маринковић ладовина у одбрани а у нападу без праве улоге.
Аранитовић је вероватно ван ритма јер је лоше коришћен и имао је малу минутажу и слободу а против Кореје је за 12 мин имао 5 скокова, 3 асистенције и само један шут и погодак из игре, Пено није у форми, Стојановић солидан, Вучетић исто...
Korisnikov avatar
By Lepus
Ovo smece od kosarke vise mogu gledati. Igraci i sto su znali ne mogu pokazati jer im je samopouzdanje 0 zbog stalnih izmjena maestra. Jedino muceni Ilija moze da radi sta mu je volja, njega ne vadi.
By Tiho
Mozda je i bolje da se zavrsi ovde nego da nastave ovu patnju. Jednostavno im nista ne polazi od ruke

Nerazumem ono forsiranje na Vucetica kao da je on neki superstar pod kosem u napadu
Korisnikov avatar
By dovlimir
kritika je apsolutno na mjestu. opet ovdje imamo samo par igrača 96 godište, ostali su mladji, ali logično je ako si ih već poveo koristi ih za ime Božije!
Korisnikov avatar
By Zex88
Edibledi napisao:Koliko smo izgubili?
69-56..
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 18

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]