Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako si razocaran igrom devjaka to nije razlog da ih vredjas i da pricas da neko treba da batali kosarku. Mandicka se ne snalazi kada treba da bude vodja tima, bolje partije pruza kada se koristi ili kao bek ili kao organizator. Kad je glavna previse sili. Isti takav slucaj je i sa Butulijom.
By Bojdo
Crvendakic je talenat , mozda i najbliži Petrovicki. Samo još da promjeni malo mehaniku suta, bas mi je odvratna.
By tremi08
Sanja nije planirana da bude glavni igrac vec Crvendakic. Sanja ako nije spremna nije trebala da ide jer ona nije prosecan igrac vec starter u Sampionu Srbije i 6/33 je ispod svake kritike zaista. O ostalim igracicama sem ove 3 ne vredi trositi reci jer su sve prosecne,da ne kaazem slabe igracice. Niko nije ocekivao da one prikazu sad nesto posebno ali toliko sutnutih trojki od spoljne linije a pogodili su mozda 5 i to Polenek treba da menja. Jer na juniorskim turnirima ne treba forsirati svih 12 igraca vec 3-5 koje ce postati jake igracice. Polenek treba da da svu slobodu Aleksandri i neverovatno je da Sanja ima vise suteva od Aleksandre koja je za nju igracina.
By tremi08
Bojdo napisao:Crvendakic je talenat , mozda i najbliži Petrovicki. Samo još da promjeni malo mehaniku suta, bas mi je odvratna.
Ona jos nema 19 godina a igra kao matora i mora da ide na OI. Devojka razbija vec sada,mogu da zamislim kako ce dominirati na u20 sledece godine. Dragana je isto dobra,odlican osecaj za blok,odlicna odbrana ali u napadu mnogo zicera masi mada ce se to promeniti.
By Bojdo
tremi08 napisao:
Bojdo napisao:Crvendakic je talenat , mozda i najbliži Petrovicki. Samo još da promjeni malo mehaniku suta, bas mi je odvratna.
Ona jos nema 19 godina a igra kao matora i mora da ide na OI. Devojka razbija vec sada,mogu da zamislim kako ce dominirati na u20 sledece godine. Dragana je isto dobra,odlican osecaj za blok,odlicna odbrana ali u napadu mnogo zicera masi mada ce se to promeniti.
Slažem se.
Inače je rodjena u trećem mjesecu, tako da je napunila 19.
By stefan98
Neki bas preterase sa kritikama igracica, sto je najgore usput se i vredjaju! Mislim da je selektor kriv, koliko i igracice, one igraju sta se od njih zahteva, e sad sto to neprolazi, to je vec druga stvar. Ocigledno je da mi nemamo igru, sve je nekako sporo, i bezidejno, a zavrsi se sa sutem za tri, koji nas neide. Crvendakic ok, ali Stankovic mora bolje sobzirom kako se kotira kao igrac. Mandic za sada slabo, Corda kasni sa pasom,malo asistencija, Rodic donekle u skoku u odbrani, u napadu nista, samo br. Hvala Bogu moze da se gleda uzivo, sve se vidi, a ne ono po st 10p, a 30 suteva. Vojinovic, Cukic, Spasojevic, kada ulaze sa klupe igraju poziciju tri, da bi igrale odbranu, a u napadu poponjavale br. to je ocigledno. Crvendakic, Stankovic, Mandic, jednom nogom u A selekciji Vojinovic, Nikolic imaju dobar procenat u prvoj ligi,Corda, Cukic medju prvim asistentima,Lukovic dosta min u Partizanu, kakva god da je nasa liga Po statistikama iz prijateljskih su sve pogadjale, doduse sada uglavnom suta 3-4 igracice, ali ih na zalost neide! Mozda danas bude vise srece, pa nas malo krene, NAPRED SRBIJA!!!
By tremi08
Ma nikakve uvrede,ocigledno samo prevelika ocekivanja sobzirom da imamo 2 EL igracice koje ne sede na klupi vec igraju Evropska takmicenja i startera u Sampionu Srbije i devojke koja je zamalo upala u 12 u A timu. Zato sam razocaran u ovaj tim, igra je zaista jako slaba a i nazalost trener nema koga da rotira. Meni je zao Nikolicke sto nema minuta,ali ona je bila jako slaba na prvom mecu za onih par min sto je odigrala cak je Ciric vise pokazala od nje,sto je zaista strasno jer se Ciric uvek uzimala kao primer najlosije kosarkasice. Danas moraju dobiti Poljsku kako znaju i umeju da se ne bi izblamirale i da se ne bi borile za ostanak u A diviziji.
By tremi08
Pre svega katastrofalan rezultat nasih devojaka i poraz od Poljske 46-55,sledi borba za ostanak u A diviziji. Veliko hvala Dragani i Aleksandri sto su se odazvale da igraju i nadam se da ce nas sacuvati za sledecu godinu u A diviziji. Nijedna devojka ne zasluzuje kritiku jer nemaju taj potreban kvalitet sem Sanje Mandic. Kakav je to bek suter i cime se ona bavi na treninzima kada je na 3 utakmice ,sutirala za 3 2/18?!! Da li je to moguce za beka sutera? I 8/41 za 2?!! Komentar za tu devojku nije potreban i nadam se da nikad nece videti prvi tim jer se od nje mnogo ocekivalo.Svaka cast Anji Spasojevic za igru danas i naravno Aleksandri i Dragani. Nadam se da cemo vec u kvalifikacijama u oktobru uslediti poziv za Katanic i Stanacev i mozda sansa da bude rezervni plej jedna od njih,pre svega Kataniceva od koje se mnogo ocekuje.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]