Stare teme
By Dr Haus
Karaburac napisao:Svaka cast na borbi, Slavica i Zubac mi se bas dopadaju, Bozic i Arapovic i ne bas. Paradoksalno, mislim da je po ovu ekipu i bilo bolje sto Bender, Zizic i Mazalin nisu tu, ovako su neki drugi momci iskocili potpuno u prvi plan i sjajno to iskoristili.

+1000

Neko strpa Amerima 23 poena a nije projekat ?????

Mi od dve srebrne selekcije napravimo jednu i igramo produžetak sa Korejom i slavimo deveto mesto??????
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Haha kakav paradoks, komsije se muce sa kosarkom vec 20 godina, a sad imaju mozda najbolje mlade vanamericke igrace i to ce da zalegne u seniorima kad tad, mi se mucimo sa fudbalom 20 godina, a imamo najbolju mladu reprezentaciju na svetu, tako atipicno za jedne i druge.
Inace cestitke svim hrvatskim forumasima na ovom rezultatu, zaista sjajna generacija, koja ima sirinu za razliku od generacije Sarica i Hezonje.
By Kacang
Kao prvo čestitke Hrvatima na 2. mjestu.Što se tiče Amerikanaca nisam ih gledao do ove utakmice i moji utisci i nisu baš najpozitivniji.U redu prvi su ali ne vidim ja tu nekog ol star igrača.Kao drugo mislim da ni jedan od njihovih visokih igrača neće moći da igra centra u NBA.Nemaju ni visinu ni nešto više za igru na pet u NBA.Zapravo,Amerikanci su ovo prvenstvo praktično igrali bez centra.Što se tiče Hrvata imaju talentovane igrače u generacijama 96-97.E sad kako je neko napisao u prethodnim postovima,vrijeme će pokazati ko je tu akcelerant ,kao Labović svojevremeno, a ko će se razviti u vrhunskog igrača.Što se tiče Srbije volio bih svu sedmoricu,po kazni :D , vidjeti na EP U-18 . Da vidim koliko stvarno mogu u konkurenciji svojih ili malo starijih vršnjaka.
Što se tiče Simanića i Glišića mislim da su igrali bliže košu nego što bi trebbali.Razumijem da je ova ekipa imala problem sa centrima ali mislim da u nastavku karijere i jedan i drugi treba da se odmaknu od koša.Glišić nije igrač za poziciju "četiri i po" a Simanić nije klasična četvorka već nešto "tri i po". Sve u svemu ja sam ipak zadovoljan kako se ova dva igrača razvijaju.Neke slabosti ću ipak pripisati greškama u vođenju od strane trenera. Što se tiče Aranitovića ,on mora da dobije šansu da igra sledeće godine.Teško će je dobiti u CZ možda teško i u FMP-u jer tu se negdje mota i Radanov koji je ipak veći talenat od njega .Stefan Peno ipak stagnirta i morao bi nešto pod hitno da mijenja i on i njegovi treneri jer bi veliki talenat mogao da se ne razvije kako bi trebalo.Vanja Marinković je pokazao napredak i to veliki.Polako ali sigurno postaje prospekt broj 1 u generaciji 97. Od njega sledeće godine očekujem bar 20 minuta u Partizanu.Stojanović mi je šifra i to velika.Volio bih da griješim ali mi se čini da je on akcelerant.
Sve u svemu,računajući i neke momke koji su na pripremama U-18 mislim da u generacijama 97-98 ima dosta talenta.Do duše nema tu talenta kao što je recimo Luka Dončić ali ni na ovom SP nisam vidio ni jednog igrača koji je talentovan kao Dončić iako je on 99 godište. Ali ako nemamo nekog takvog mega talenta dobro je što imamo širinu .Veliki broj talentovanih košarkaša.Neki od njih će sigurno isplivati a u tolikoj količini talenta pojaviće se neko ko trenutno i nije na radaru.Kao Bjelica svojevremeno...
By Bojdo
Sve u svemu 98-osmica je dobra geenracija. Simanić, Radanov, Glisic , Aranitovic Music ...su vjerovatno najbolji u Evropi.
Imali smo peh da kiksnemo protiv Spanaca, ali bih stavio 1000 evra da od 10 utakmica sa njima dobijamo barem 8.

99 generacija nije loša, slabija je za nijansu od 98 . Odskače Marjanovic , ostali su dobri. Enigma mi je Petrovic, nema ga nigdje u statistici , izgleda da je bio dugo povrijedjen. Nikolic u Stella Azzurra jedan od najboljih strijalac u prvenstvu , i trebao bi da bude jedan od nosoilaca na U16 .Jovicic mi se nikada nije svidjao i generalno za playa ima malo asistencija, ali vidjecemo kako ce izgledati na EP.

Ispratio sam u posljednjih godinu dana, vise manje vecinu takmičenja u Evropi u generacijama 2000 - 2001, i u bucnosti nas čekaju IZUZETNO plodonosne generacije

2000: Koprivica, PecarSKIi, Dalibor Ilic , Rajačić, Bogdan Nedeljkovic

2001: Lazar Zivanovic, Lazar Vasic , Lazar Scekic, Djordje Pažin, Mario Nakic, Vladan Music, David Petrusev, Nemanja Popovic , Matija Guduric, Tanaskovic, Mane Milosevic Jaric, Miskovic.......

Ako se dan po jutru poznaje , najveca baza bi trebala biti u 2001 .Vec sada biseri te generacije na medjunarodnim turnirima igraju glavne uloge , i očekujem da se to vec vidi na sledecem EP, gdje bi glavni spoljni igrači trebali biti ovi iz 2001.
Poslednja izmena od Bojdo u Pon Jul 06, 2015 1:50 am, izmenjeno 1 put ukupno.
By Park
Pink Panther napisao:Šteta! Svaka čast dečkima!
Malo je falilo da vidim kisele face Amera,ali eto nije se dalo.Opet odlican rezultat i sto neko rece 6-7 ozbiljnih igraca za seniorsku kosarku.Trebalo bi Nazoru dati da isprati ovu selekciju igraca da preuzme U20 sledece godine i da svi igraci budu zajedno to bi bio spektakl.Opet i od mene cestitke lijepa je buducnost pred vama :clap:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]