Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
E ovako,krece prica

Krenuo sam ka hali i video dosta Delija,dosao sam ispred hale,takodje ih je bilo dosta. Receno je da se ulaz pusta u 19h,a pustili su ga ranije,a ja sam dosao u 18:50h. Usli smo i seli odmah tu iznad loze,drugi red. Pocelo je to da se puni i cuje se od ljudi da je ispred hale prepuno. Ovi svi oko mene pevaju Indija,Pakistan,a meni tad bilo smesno,nije bilo mnogo ljudi. Onda je krenulo vise da dolazi i samo stane ispred tebe,vodja se na 2-3m od mene popeo na sipku. Vec mi nije bilo svejedno,pocela malo frka da mi radi i ja pricam burazeru da cu da idem kuci ili da probam da udjem na istok. Otisao sam odatle posle nekoliko minuta zato sto je taj deo bio nenormalno pun. Otisao skroz tamo do zida hale i popeo se gore,bilo je lepo taman,nije bilo mnogo ljudi. Posle je tu dosao i moj burazer. krenula utakmica i konstanto se ulazi,znaci tokom cele utakmice ljudi samo dolaze. Bilo je na istoku isto dosta ljudi,ali ne kao ovde. Na istoku je bilo taman.
Delije bacaju stalno petarde i ovi ih mole da prekinu,sta ih molis sinovac,isprazni tribinu,pusti policiju da bije stoku. Posle je bilo paljenje dukseva gde su bili Alkatrazi i video sam da nekog tamo drndaju i tada je bilo sta je bilo,uletanje,lomljavina i ja sam se sa mojima spustio dole i izasao na ulaz na parketu.
Sad vidim na tv-u da zapad nije ispraznjen,pametni Covic se nesto pravi pametan. Strasno,velika sramota. Kazu ne mozemo da ispraznimo tribinu. Sramota.
Jos veca sramota sto igraci zvezde pozdravljaju navijace,pokazite im kurac sunce vam poljubim

A evo mene :lol:
Slika
Korisnikov avatar
By J.Erving
Duka85 napisao:Il sam ja lud ili moj TV laže, čini mi se da je Igor tražio da se odloži a da je Debeli bio za nastavak utakmice.

Ma laze tv, evo malo sa neta:
Kapiten Zvezde Igor Rakočević zatražio je od čelnika lige da se meč nastavi u ponedeljak, jer je parket vlažan i postoji rizik od povrede igrača. Trener Partizana Duško Vujošević je oštro protestovao kod čelnika Zvezde, a kao mirotvorac je učestvovao predsednik KSS Dragan Đilas.

KSS je kao organizator turnira odlučio da se meč nastavi u ponedeljak, ali bez pristustva navijača!
BogdanB napisao:Da smo pobedili sad,da nisu izbili neredi,bio bih bas srecan zato sto sam bio medju Delijama :D
ko ja kad sam bio na marakani na istoku medju zabranjenima a zvezda pobedila 2:0 :D :D
Korisnikov avatar
By zola
kosta76 napisao:Uspeli su da urade nemoguce(naravno u negativnom smislu). Ne pamtim kada je kosarkaska utakmica prekinuta i odigrana sutradan. J*bes sport kada treneri, igraci i gledaoci nisu bezbedni. Nego, one dve cice se sredile kao za maturu, pogotovo ona crna...Propade joj izlazak. Bojim se kako ce do kuci. Bogdane, nadji joj se :lol:
Znam onu plavu, sestra mog skolskog. Mislim da je bila sa Pekmenom
By milanezija
Covic je rekao Igoru da ne moze da se nastavi. On i Vucicev bata su tako odlucili. Cela ekipa i trener su bili za igru. Jasno je bilo po njihovim reakcijama. Dule je vec bio pod kosem kada ga je neko pljunuo odande i tada su COviceve gorile(majmuni ne telohranitelji) pokusali da ga udare. U roku od 3 sekundr tu nacrtao PSD pa su se Covicevci povukli. I koja je svrha KSS-a ili cije je vec takmicenje ako jedan covek koji NEMA FUNKCIJU U SAVEZU odluci da li ce da se igra ili ne umesto fa se svi dogovore. Prica kako su navijaci KKP izazvali tucu je smesna. Sta radi navijac Zvezde u dresu sam na toj tribini? Bilo je toliko ocigledno da je nameran prekid. Plan A ZVezda lako dobija je propao. Bilo je jasno jer je Rakoc umirao na terenu citaj ona dva bacanja. Plan B koji ukljucuje navijace koji ne znaju pravila kosarke a dovedena su zarad prekida utakmice uspesno je sproveden u plan.

P.S. Dana 10.2.2013. godine u 22:11 minuta zvanicno je preminula srpska klupska kosarka.
Ozalosceni: Samo mi navijaci koji zivimo za ovaj sport i toliko ga volimo da saka majmuna moze da nas iznervira.

P.S.S Drew Gordon je ovom utakmicom kupio sve KKP navijace sa jednom rukom skoro ceo meč.
Korisnikov avatar
By Zex88
Rakoc crkao u drugom min drugog poluvremena?
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 53
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija