Korisnikov avatar
By Mutinjo
Usao i ja, zovem se Karadjoz, tim-gladijajatori

Drz'te gace!
Pozdrav,
ispičavam se ako vam je moj ulazak stvorio probleme.
Srbin iz Crne Gore mi je poslao poruku na fb-u da uđem u nekoliko privatnih liga, među ostalima i vašu.
Nije ništa rekao da je samo za članove foruma.
Možete maknuti moju ekipu, nema problema.
Da kopiram moj post sa drugog foruma, posto mi je muka da kucam :)

Igracemo na mvp.rs (fantasy je vec startovao) i na fantasynova.rs (startuje sjutra).

Ko nema nalog na mvp.rs neka kreira odmah a ko ima, nema potrebe za novom registracijom.

Kada se prijavi dovoljan broj i kada svi naprave ekipe, kreiracu privatnu ligu i postaviti ovdje naziv i lozinku, kako bi svi mogli da udju.

Kada napravite tim, pozeljno je da ovdje napisete ime time i vase korisnicko ime na mvp-iju. Ako je isto kao i ovdje, jos bolje.

Sad bas gledam, moze da se napravi odlicna ekipa i cijene igraca su dosta realne, za razliku od ACB fantasy-ja.

Pa, neka igra pocne ;)
Au jesi na valio na mvp :lol:

Ljudi s foruma će igrati na ovom sajtu koji je u potpisu @milanezije

Čekam da svi treneri objave konačne spiskove pa da krenemo u igrariju, što kaže Loki, piramida radosti.
Korisnikov avatar
By Antoine
@SiCG

Mogao bi sada da prestaneš sa reklamiranjem drugog foruma, mislim da je dovoljno. Milanezija ti je odmah objasnio na kom sajtu će se igrati, liga je napravljena i to je kraj svake priče.
Ne znam vase razloge zbog cega necete tamo. Necu u to ni ulaziti. Mislio sam da vam kao strastvenim fantazerima nije bitno gdje igrate, zato sam postavio gdje sve ima da se igra. U redu je, ne morate se ljutiti :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]