Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
By Bojdo
Polako , Gasol je odgrao za reprezentaciju partiju zivota, ima 35 god , i nema sanse da bude ni blizu ovom nivou u finalu.
Nema skidanja gaca nikome, u finalu idemo da poginemo ako treba , i mozemo da ih dobijemo!
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Doktorat Gasola večeras. Ne bih sad da razmišljam o finalu. Imamo mi zvjer o kojoj možemo razmišljati do sutra. Valančijunas igra na visokom nivou. Očekujem sutra ragbi od Litvanaca u nivou Partizana iz najboljih dana.
Kao što mi ne možemo adekvatno odgovoriti na poziciji 5 odbranbeno, tako oni isto ne mogu na 4.
Ključ je kako budemo u odbrani funkcionisali u igri sa dvije četvorke.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Doktorat Gasola, ali i propast Francuske. Nisu Francuzi pukli zbog maestralnog Paua, vec zato sto su veci deo utakmice igrali ocajno u napadu. Gasol jeste dao 32 poena u 40 minuta, ali ceo ostatak ekipe je dao 34, toliko su ocajni bili. Ako to ne uspes da nadpoentiras, onda je problem u napadu, a ne u odbrani.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Korisnikov avatar
By Gale
Iako očekujem da ćemo pobediti, duša mi nije mirna pred sutrašnju utakmicu. I to nije onaj oprez "po službenoj dužnosti", kao pred utakmice sa Česima ili Fincima, nego ozbiljna svest da su Litvanci sposobni da nas tresnu i da to ne bude veliko iznenađenje.

Sklon sam da potcenjujem Valenčijunasa, uzetog samog za sebe. Daće on svoju porciju od 20 + p, u to ne sumnjam, ali je bitno kako će doći do toga. Ne verujem da će on izokretati Raduleta ili Kuzmića onako kako je npr. to radio Erceg Česima. Daće ponešto šutirajući preko ruke i sl. I to me ne brine. Brine me da on do svojih 20p ne dođe rasturajući nam odbranu pikom, jer će to osim njegovih 20 značiti još triput toliko poena za šutere. Tako mogu da nas razmontiraju.

Iako verujem u iznenadni preobražaj Saletove ekipa, koja je tako prošle godine razmontirala Grke i Brazilce, nije mi daleko od mozga ni varijanta u kojoj ne uspevamo da zaustavimo pik Litvanaca. Zanimljivo je da verujem da čak i u toj varijanti dobijamo, na šutesko ludilo. Ali, strepim.

Videćemo.
Korisnikov avatar
By gramada
Gasol je klasa tu nema spora ali petlovi su ipak sami sebe pobedili, pa oni ceo turnnir nista nisu odigrali pogotovo veceras ispod kosa, na 10+ skoro dobivenu utakmicu su izgubili i to za 43% za tri prosto neverivatno, spancima raste samopouzdanje ali i fali kondicije samo sa 7-8 igraca
Korisnikov avatar
By alonzo86
Ja sam rekao pred pocetak prvenstva da sto se Francuza tice, je ludost voditi samo jednog klasicnog pleja i to u godinama ma koliki to Parker bio... De Colo je imao minute na 1 al nije to to... Ogromna greska za Kole-a je nestavljanje Heurtel-a u 12.
Korisnikov avatar
By rudonja
Gasol ce u finalu da ti 25+ poena, ali se bojim da ce ostale prosrati sut jer su danas bacali kamenje. Spanija igra sa 6 igraca jbte. Toliko o kvalitetu prvenstva.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 65

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]