Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja koliko vidim njega je Rosi odgurnuo..
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nemas ti pojma :D

Markez je mogao komotno da nastavi, ali je dao gas I glavom ga udara u koleno a rucica ide u Rosijevu nogu I on ga je otresao jer bi verovatno pao. Sramota sta je radio Markez danas, lagano pustio Lorenca a na Rosija napao svim I svacim. Mogao je Rosi da padne I pre toga kada ga je Markez isekao, malo mu je falilo ali je uspeo da se zadrzi.
Gotivio sam Markeza ali posle ovoga, direktno mesanje u sampionat na dve trke (ova I prethodna) do kraja je velika sramota I nije fer plej.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledao sam trku,slažem se da je sramota šta he Markez radio,ali ne pije vodu Rosijeva teorija.. Usporio je Rosi namerno,što kaže komentator,parkirao je motor.. Što se heftaju Niko i Hamilton.. Kimi je kralj..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By BogdanB
Usporio jeste, kao sto kaze, da izgubi malo vremena, ali to je toliko ocigledno da kada je Rosi usporio, vidi se da Markez moze da ga zaobidje, ali ne, daje gas I nabija glavom u njega. Ja se nadam u sportsku pravdu u Valensiji I da Simonceli gleda ovo sa neba I da se smeje ovoj dvojici ali da ce njegov drugar pobediti.

Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Jomer
nemogu da docekam nedelju, trku u sepangu sam propustio prvi put posle 2013, i bas sam se smorio posle iste kad sam video rezultate i rasplet oko ovih kazni

inace velika stvar ovih dana ulazak KTM u mgp, krenuli su sa testiranjem, zvanicno su u sampionatu od 2017, jos kad bi se nekako vratio Kawasaki(koji je izdominirao u WSB) i jos prikljucio BMW, nastala bi ludnica

testiranja KTM
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ja jos od prosle trke ne mogu da docekam, znaci samo o tome mislim ceo dan. Otkazana je konferencija u cetvrtak, svi vozaci idu kod glavesina na razgovor, da se malo smire strasti.
Neka dodje sa kacigom na kojoj pise 10-a titula I ima svi da se smore kada ga vide :D

Korisnikov avatar
By Jomer
steta sto je otkazana konferencija, prosla je bila jedna od najboljih, faca Markeza :D kad Rosi prrica o usporavanju, ovo sa glavesinama me podseca na Senu i njegove titule, i moto 3 cce biti odlican
Korisnikov avatar
By BogdanB
Steta sto se jedan mlad sportista stavio iznad sampionata I direktno odlucuje ko ce biti sampion, uopste mu to ne valja za njegov ugled, veliki broj navijaca je izgubio, ja vise za njega ne mogu.

Korisnikov avatar
By Jomer
ja od 97 kad sam video Rosija u Inderektu na Rts, navijam za njega, ovaj mali nikad mi nije bio nesto po volji, prosle godine sam zamrzeo njegovog burazera samo tako zbog maltene istog ciganisanja sa Dzek Milerom, zbog cega su se svi spanci udruzili u Valensiji i doneli titulu aleksu
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]