Tragedija, ogromna tragedija. Ja sam ocekivao da se vrati u ovoj trci pravda, ali ocigledno je da je bas spora, mozda bude sledece godine? Zamislite to, Rosi osvaja I odlazi u penziju.
Ja Srdjana gotivim, obozavam da ga slusam, to je njegovo misljenje I postujem. Ali videlo se da Petruci I Dovi lagano pustaju, a sto da ga ne puste kada I ti ljudi vide sta se desava?
Da je Simonceli ziv, covek bi pokazao kako se to radi po kratkom postupku. Janone je imao katastrofa poziciju na startu, sedmo mesto. Da je barem mogao da parira Lorencu na pocetku, verujem da se ne bi plasio od kontakta. Janone ima odlican start.
Da li si gledao studio posle trke? Pavle sto prenosi F1 je bio tu. Kakav car, opleo je po Markezu. Markez je jedno razmazeno deriste kome je Rosi oteo igracku I sada on hoce da se sveti

Ako mozes, premotaj na tv-u da ga cujes.
Inace, direktor Dorne je dosao kod Rosija a on mu je pricao, jek sam ti rekao? Ovaj nije smeo da mu odgovori, nista nije rekao.
Na kraju kada je Markez bio na podijumu, publika zvizdi, oni gase taj zvuk I pustaju zvuk kako Honda aplaudira ali dzaba I dalje se cuju zvizduci, isto je tako bilo I sa Lorencom.
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2