Stare teme

Koji tip drafta?

1. Klasični "snake"
6
43%
2. Auction draft (kao prošle sezone)
8
57%
By surda
Hah, i meni neki sg trebao kao budali samar :D
Za razmjenu 1 na 1 nemam ti nista normalno ponuditi...
Elem, razmatram sve vrste trste trejdova za bekove, od 1 na 1 do nekih masovnijih. Svi igraci u ponudi.
Tim je Kk Skugric.
By surda
Ima li ovdje zivih? :D
Tim KK Skugric.
Nudim bilo koje PG, SF i PF za nekog na poziciji SG sa dvocifrenim prosjekom indeksa.
Moze bilo koji vid razmjene, od 1 za 1, do neke masovnije.
Sezona je vec uveliko na odmaku. Tako da ako neko vidi nesto primamljivo pozeljno je gledati da su prosjecni indeksi s obije strane podjednaki. Naravno, ok je odstupanje od 2-3 indeksna poena. Takodje, zavisno od igraca do igraca, moze se gledati i prosjek u zadnjih mjesec-dva.
Mogu dati i nekog od centara. U tom slucaju trazim da igrac s te pozicije bude ukljucen u trejd i s druge strane.
Korisnikov avatar
By Lika
milanezija napisao:Prva stvar koju sam uradio kad sam video njegov trejd je trazio ga u FA, a onda sam te psovao :D
Ma kod mene je vec dva mjeseca, samo sam cekao ovakav trejd da vidim hoce li proigrati.
By surda
Moze li nekako da se sezona zavrsi veceras? :violin:

Elem, otkud to da nemamo pravo na ramjene izmedju nas posle 3. marta?
Je li bilo to prosle godine? :D
Lika napisao:
milanezija napisao:Prva stvar koju sam uradio kad sam video njegov trejd je trazio ga u FA, a onda sam te psovao :D
Ma kod mene je vec dva mjeseca, samo sam cekao ovakav trejd da vidim hoce li proigrati.
Ja sam ga 2x uzimao i vracao i jos par ljudi je to radilo pa nisam ni skontao kad je otisao sa slobode
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]