Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ako pobedi, praznik u Italiji :)

Evo sad gledam ponovo preticanja, sta im radi Doktor, nije normalno. Uplasio sam se na pocetku, nasao se u sendvicu izmedju Smita i valjda Vinjalesa, bas je ono zeznuto bilo u onolikoj guzvi. Covek skoluje, drzi casove kako se operise.

Kazes poklon. Mozda i jeste ali evidentno je da je imao bolji tempo od Dovija i Markeza.
Korisnikov avatar
By Jomer
mislim poklon sto je pao, pa je Rosi ponistio onaj pad u Ostinu i bodove osvojene, a na stazi ga je Rosi razbio

drago mi je zbog Aprilije, jeste posle silnih odustajanja ali osvojili su danas 9 i 10 veliki rezultat za njih

ne znam sta mislis za Hondu? ali bas su losi i kao sto je Erceg pricao u petak samo MArkez vozi ok ostali su vi losi, i morace nesto da promene, koliko sam ga ukapirao onaj direktor Japanac ima da leti ili neko treci?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Takodje mi je drago zbog Aprilije, P.Esp. peti,a Petruks sedmi ako se ne varam.

Honda,hmm. Pedrosa odavno nije vanzemaljac, ali mislim da gume igraju ogromnu ulogu, sve zavisi ko se bolje prilagodi tome. Ne bih se usudio da pricam o motoru mnogo, Nisam cuo Ercega kada je pricao o tome, da li mislis na Nakamota?

Za dve nedelje Mudjelo, opsta ludnica
Korisnikov avatar
By Jomer
spominjao je neciju penziju lose rezultate Honde, i kako mora da ide, nisam tacno cuo o kome se radi, pa sam povezao Nakamota, mozda je i neko drugi u pitanju
Korisnikov avatar
By BogdanB
Sta mislis o ovome sto se dugo pise, ko ostaje u Dukatiju? Moje misljenje je da ni ekipa ne zna koga da ostavi, Dovi maler a Janone je prica za sebe :D
Vinjales, ostaje li u Suzukiju ili ide u Jamahu?
I onda se pojavi prica da ce Pedrosa u Jamahu. Ako on ode, ko ce onda na Hondu?
Srdjan je rekao da se spominje da ce Petruks mozda da se pridruzi Lorencu.

Svaki odgovor, donosi novo pitanje :)

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Jomer
slazem za Petrucija, decko je kao i Aleks Espargaro, velikim radom i posvecenosti napredovao iz godine u godinu, zasluzuje mesto u fabrickom Dukatiju
pricao Erceg nesto da je smrsao desetak kg za ovu sezonu da bi bio sto bolji

Vinjales najbolje da ostane u Suzukiju, ne sto bi bio neka konkurencija Rosiju u Jamahi, nego Suzuki je taman poceo da dise i ovo bi za njih bio korak u nazad

za Dovicioza i Pedrosu sve negativno ljudi su toliko sansi propustili da ne zasluzuju vise nista sem nekog Superbike sampionata

za Hondu se slazem sa Ercegom da je to Markezova ekipa i da ga nece ugrozavati, sto je velika steta, verovatno ce da uvale nekog Rabata ...

strasno mi krivo sto nema Kawasakija, najbolji su u SBK, Erceg nesto ranije pricao da oni ne nameravaju da se vracaju neko vreme

i gledam proslog vikenda SBK na ES, i oni nisu normalni da voze u Imoli, jbt ona krivina gde je poginuo Sena, pa tamo ko izleti sa motorom nece ga sastaviti mesec dana, bas debilno
Korisnikov avatar
By BogdanB
Sada sam se setio, mislim da je rekao da se Spominje da ubace Kraclova kod Markeza. Bolje njega, mislim da ne bi mogao da mu parira, nego da ubace Vinjalesa, mlad vozac, ogroman talenat, moze Markeza da ugrozi.

Pedrosa kao da nema neku motivaciju vise da vozi. Mislim da je Honda odavno morala da ga pusti da ide. Mozda P.Esp dodje tu :D

Valjda ce sad u Mudjelu biti objavljen neki novi transfer.

SBK ne pratim.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 36
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Готово је ово[emoji2369] Шта је било са Боломбојем[…]