Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
finale aba lige nije igrao ni minut a samo tri cetri dana kasnije igra covek lagano 25minuta, ja sam zamisljao da je Miloje ono 100% samo sport, dosta sam razocaran , ovako se ne postaje vrhunski trener

edit malo sam ublazio
By Edibledi
Možda mu je vođa navijača Mege rekao da se tako valja raditi kod nji' u selo.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ko sme da kaze nesto protiv vodje navijaca? Ima covek masu navijaca Mege iza sebe :)

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By dovlimir
Zagorac je na Mock draftu skočio sa 60. na 36 mjesto, mada to ne mora ništa da znači.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mega bas losa juce, Luwavu katastrofalan, meni taj momak ne uliva neko poverenje kad su u pitanju neki visoki dometi u karijeri, on ima fizikalje koje su ovde iznadprosecne ali u NBA takvih ima na tone, mislim da je zestoko precenjen kad je u pitanju njegovo rangiranje na draftu gde se kotira kao 16., sa druge strane Zagorac isto juce slabija partija, pre svega u sutu, ali momak je i pored toga u par navrata pokazao da je rec o klasi, mislim da ce do kraja sezone izbiti u prvih 30.
Inace kad se vrati mali Jaramaz uz Rasica i Zubca koji su popunili rupe u rosteru bice Mega legitimian kanditat za titulu. Ne znam da li ce i Kaba stici da se oporavi, tek sa njim bice jebitacni.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nekako mi je Mega juce delovala kao izduvan balon..
Korisnikov avatar
By MileBL
Jedino Zagorac iz Mege moze za sada racunati na ozbiljnu karijeru, svi ostali koliko god imaju talenta na jednoj strani toliko imaju i mana na drugoj strani.

Mozda malo preterujem ali ja mislim da oni forsiranjem agresivne(izvan sablona) igre pokusavaju sakriti nedostatke kod pojedinih igraca.
Korisnikov avatar
By dovlimir
i meni djeluje da je Zagorac tu baš klasa iznad, i nekako bi mu se trebalo "iskopati" mjesto u 12 ovo ljeto u reprezentaciji. ako bude visoko biran na draftu možda zapali direktno u NBA. od ostalih Jaramaz tek treba da pokaže da li je za visoke domete ili ne... Zubac djeluje interesantno, ali mi je nekako trom. ajde i Luwavu može u tu grupu, i to bi u suštini bilo to.
Korisnikov avatar
By Jomer
Heisenberg napisao:Mega bas losa juce, Luwavu katastrofalan, meni taj momak ne uliva neko poverenje kad su u pitanju neki visoki dometi u karijeri, on ima fizikalje koje su ovde iznadprosecne ali u NBA takvih ima na tone, mislim da je zestoko precenjen kad je u pitanju njegovo rangiranje na draftu gde se kotira kao 16., sa druge strane Zagorac isto juce slabija partija, pre svega u sutu, ali momak je i pored toga u par navrata pokazao da je rec o klasi, mislim da ce do kraja sezone izbiti u prvih 30.
Inace kad se vrati mali Jaramaz uz Rasica i Zubca koji su popunili rupe u rosteru bice Mega legitimian kanditat za titulu. Ne znam da li ce i Kaba stici da se oporavi, tek sa njim bice jebitacni.

Mega je juce igrala sa 5 stranaca sa Kabom to je 6, negde sam procitao da nije registrovan

a mali Jaramaz posle preloma noge cisto sumnjam da ce se vratiti ove sezone

sto se draft mock-ova tice ja sam to prestao da gledam, to nema dodirnih tacaka sa realnoscu, dosta je tu subjektivnih rangiranja pogotovu za Evropljane, ja nemogu da verujem da ce Bender biti 3, ili Korkmaz 15, to ko bude uradio bacio je pik
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 41

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]