Stare teme
Korisnikov avatar
By Duka85
Neverovatno je da ekipa koja stize razliku od 15ak poena u zadnjoj cetvrtini za gotovo 10 min ne izadje iz bonusa!?!?!

Teo im je pokazivao gde ko treba da stoji zadnjih 7-8 min.

Bogdan tanko, ali bas tanko

I da, pojedini bi trebalo da se samobanuju bar na par nedelja!

Sent from my 6045K using Tapatalk
Poslednja izmena od Duka85 u Ned Maj 15, 2016 10:50 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By rudonja
Za mene je MVP finala Ruskinja sa velikim plucima koja je bila u epicentru 'guranja' Kalinica. :angelic-little: :angelic-little: :angelic-little: :angelic-halofell:

Mnogo je bitno za reprezentaciju sto je Teodosicc osvojio nesto ozbiljno u karijeri.

Veseli sramno. Sramno.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jbt kad sam video Vatutina posle utakmice, onakvog Itudisa koji me je kupio za sva vremena, i na kraju našeg Miloša oči mi zasuzise same od sebe. Kakva emocija!

Послато са D2403 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By rudonja
Kalinic je dramio u onoj situaciji. Za nekog ko igra u Turskoj ono je smesan kontakt.

Ali maskirani Sergej Ivanov koji slusa radio prenos sa naocarama i kacketom. Bizarno.
Korisnikov avatar
By Lucky
Cestitke Teu, Itudis je veliki, ali cijela ekipa CSKA treba u noge da ljubi velikog Hrijapu.
Zeljkov potez je ostavljanje Veselog na klupi, ali mi nije jasno sto mu Antic nije igrao na kraju. Kalina nista nije napravio, a dosta su pokusavali sa njim da izvuku 5. licnu De Koloa.
Korisnikov avatar
By Zex88
Teo je odigrao vrhunsko finale.. Sto kaze Duka,crtao je akcije na terenu..Bice on opasan trener..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 78

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]