Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
MookieBlaylock napisao:Izgleda da ego polako sustiže veličinu kod Žoca.
Ne bih se slozio, ova je izjava je nesto sto je kod Zeljka pisuto skoro pa od starta trenerske karijere, to je prosto on. Njegmu je uvek nedostajalo gospodstva u porazu.
Blata sam uvek postovao upravo sto se znao poneti u porazu.

Sve u svemu fantasticno finale. Navijao sam za Fener, ali nema sta da zalim kad je bila odlicna utakmica, to mi je ipak draze.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kao sto ste rekli, Fener je sam kriv sto su dozvolili stoka razliku u prvom poluvremenu, ovo je samo poslednji trzaj da su sudije krive. Jesu napravili gresku ali Fener je sam kriv.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
By andrijafcb
Jomer napisao:Teodosicu je ovo idealna prilika da ode u NBA, da pokusa svoju srecu, trogodisnji ugovor u nekom Sakramentu gde su nasi ljudi, ako ne ide sve kako valja vraca se ovde sa 32 taman jos jedan jak ugovor Barsa, Real... kako okrenes dobija odnosno vredi pokusati
Нека га Прохоров води у Бруклин . . .
Korisnikov avatar
By rudonja
Koliko Obradovic preteruje govore i momenti ulazaka u bonus u drugom poluvremenu.

korake nisam primetio, ali je bilo elemenata za faul nad Judoom kada se zaleteo na kos. Kazem elemenata za faul a ne faul, jer je smesno da se to sudi na tom nivou u tom trenutku.

repriza

https://www.youtube.com/watch?v=nmedCLwVEg0
Korisnikov avatar
By rudonja
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

.

..

.
Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
То она увек исту хаљину? :D
Korisnikov avatar
By milica
andrijafcb napisao:
Jomer napisao:Teodosicu je ovo idealna prilika da ode u NBA, da pokusa svoju srecu, trogodisnji ugovor u nekom Sakramentu gde su nasi ljudi, ako ne ide sve kako valja vraca se ovde sa 32 taman jos jedan jak ugovor Barsa, Real... kako okrenes dobija odnosno vredi pokusati
Нека га Прохоров води у Бруклин . . .
Oni jedino mogu da ga dovedu u tim, ali mu kao rukiju niko neće tek tako dati ključeve ekipe.
Glavno je pitanje da li bi on kao velika evropska zvezda početak od nule shvatio kao izazov ili kao ponižavanje.

U Sakramentu je zgodno što je istekao ugovor Rondu i imao bi MekLemora da ga pokriva u odbrani. Nezgodno je što su sada doveli Jeigera za trenera i čini mi se da bi čovek samo promenio boje, i to celu paletu duge, na pomen Teovog imena...

U Bruklinu bi Džeret Džek trebalo da bude spreman za sledeću sezonu posle operacije ukrštenih ligamenata, ali su mu od celog ugovora garantovani samo $0.5m, tako da je vrlo moguće da raskinu ugovor. Za trenera im je došao pomoćni iz Atlante, inače poznat po radu sa mladima (čemu takav trener u timu koji će svoj pik prve runde kontrolisati tek neke 2019.god. ostaje misterija)...

Konli je ovog leta slobodan agent i pojavile su se glasine da bi mogao u Spurse... U svakom slučaju tržište za poziciju pleja će verovatno biti u iščekivanju dok se on ne odluči...
Ako ode iz Memfisa, tamo se otvara prostor. U petorci su sigurno Toni Alen, Zbo i Mark, oni su pod ugovorom.
Usput, Memfis je upravo dobio od Spursa dozvolu da intervjuiše Mesinu za mesto glavnog trenera. E, to bi tek bio vlažni san, idealna situacija za Tea...
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]