Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ovako cestitke svim igracima i strucnom stabu na ovoj seriji i hvala im svima i Peri Bozicu na ovoj sezoni, ovo je ono pravo, ovo je donekle smisao zivota i ovo je ono sto me je podsetilo sta je Partizan i zasto ga toliko volim. Ovo je ono sto sam cekao cele sezone da se upravo zavrsi ta sezona mucenja i da pocne razmisljanje i mastanje, jer u tome smo najbolji, to me vraca u vremena kada smo igrali EL i verovali da mozemo svakoga da pobedimo, toga je falilo ove godine ali vratio nam je i to ovaj Partizan sto pod Perom sto pod Dziletom. Dobili smo sve najbolje ekipe u takmicenjima u kojima smo igrali, pokazali da mozemo sa svima i da se ne predajemo, to je ono sto se ceni, kada prepoznas da se ekipa trudi i da pokazuje svoj neki maksimum koliki god to bio pravi poznavaoci ce to prepoznati. Zbog tog truda mi je i bio drazi prvi deo sezone i sve ono mucenje i igraca i Pere i zato su mi sve one retke pobede na pocetku bile nemerljivo drage.

Da iskritikujem koga mogu da iskritikujem a to su svega dva igraca Marinkovic i Vrabac. Ostalima se apsolutno nista ne moze zameriti i ponosan sam na ono sto su odradili ove godine.

Vrabac, o njemu sam pisao vec da se ne ponavljam treba mu sezona u kojoj ce igrati sa igracima svog kvaliteta a to je naka KLS liga, gde ce moci da nauci dosta i gde ce moci da bude strpljenja za njegove pocetnicke greske.

Marinkovica treba tako dobro upregnuti ovog leta da radi, jer ako ovako nastavi raspasce se i propasce kao igrac, stoji to da on ima tek 19 godina, ali nikako se ne moze njemu desiti kao beku suteru, pre svega, a onda kao kapitenu ekipe da na 4 utakmice uputi svega 11 suteva i od toga pogodi 2. Znaci bez mnogo statistike on je decko pogodio 2/11 suteva, sto za dva sto za tri u 4 utakmice u kojima je igrao prosecno 20 minuta. E to ne mogu da shvatim nikako. Znaci zelim mu tako krvav trening i razgovor sa Dzikicem ili nekim psihologom. Mozda se od njega ocekuje previse, ali nije on to breme dobio preko noci, vec nakon 3 godine igranja u klubu.

Od igraca prizeljkujem da ce ostati Cvele, Magdevski, Milutinac, Vanja, Andric i Novica.

Jedva cekam sledecu sezonu, kada pogledam da ce Dzikic sastavljati tim, kada vidim da ce Mladen da radi fizicku spremu, kada shvatim da ce momci imati celo leto za individualni rad sa Vuletom i Kecmanom, kada se shvatim da ce kanuti jos para od Pekovica za pojacanja.

Samo napred Partizan !
Korisnikov avatar
By BogdanB
Toša za Mozzart: Pre neki dan smo dobili poziv za EK. Naše službe u klubu sada popunjavaju papire i rok za prijavu.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Poštar Malone
Kao neko ko voli Partizan ne mogu biti zadovoljan zavrsenom sezonom, ali kao objektivan zaljubljenik u kosarkasku igru, bilo je po onoj narodnoj "kako smo se...". O igracima necu mnogo pisati, ali kad "matorci" Velickovic i Vitkovac pokazu vecu glad i zelju za pobedom od mladjih, nema se tu sta dodati. Nasim "strancima" hvala za sve, pomogli su koliko su mogli, cak i vise n''o sto su placeni. Dzikicu nemam sta da zamerim, ali voleo bih da ga vidim u kozi nekog ko vodi tim koji je favorit, a ne kao... Sada bi trebalo biti dovoljno vremena da se bolje organizujemo za jesen, pogotovo ako budemo igrali Evrokup, ali nisam preveliki optimista, cak mislim da nam nece biti nista lakse nego ove sezone. P.S. Nisam isao sinoc na utakmicu, imam veliki "otpor" prema onima koji bacaju petarde, baklje i ostalo na sportskim priredbama, moji pajtosi su dva puta dolazili po mene, ne verujuci da ne idem ... Da li je tesko bodriti svoj klub, imamo toliko lepih pesama o nasem klubu, a mi spiskamo preko 10 hiljada evra za vrlo kratko vreme, a cemu... Mi smo hiljadu puta pokazali kako se voli KK Partizan, ali ako je ovo ljubav, ja to ne vidim tako... Nada poslednja umire, za sve se navija Parizan se voli!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sticajem privatnih okolnosti ove sezone sam kosarku pratio mnogo manje nego sto bih zeleo. Nadam se da cu vec koliko sledece to moci da promenim.

Momcima svaka cast na borbi, pruzili su mnogo dostojanstveniji otpor u ovoj seriji nego sto sam mogao da zamislim.

Dziletov glavni dobitak je sto se vise ne prica o Duletu, mozda je i dobro sto je Pera zrtvovan. Ruzno po Peru, ali dobro po klub. Mislim da Peri trebamo isto da budemo zahvalni, ne bi svako otisao na streljanje u sluzbi kluba, kapa dole za odanost crno beloj boji. Dzile pak mora ostati i sa njim treba napraviti visegodisnju saradnju. Jedva cekam sledecu sezonu gde ce on od starta voditi glavnu rec. Ne mogu da iscekam, samo da i uprava odradi posao da mu se obezbedi minimum normalnih uslova za rad.

Veliko je pitanje koliki manevarski prostor sad imamo na trzistu, ali treba se odmah fokusirati na to i vec sad praviti planove kako ekipa treba da izgleda u narednoj sezoni. Napraviti secu u ekipi sto se tice igraca koji ne mogu dovoljno da doprinesu i pokusati da se regrutuju oni koji mogu. Mi smo sad u poziciji da vrebamo pojacanja iz B plana, ali to je opet znacajno bolje nego na startu ove sezone, kada su nam izbor bili igraci koji ne mogu nigde drugde.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Bircevic i zvanicno
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ljudi, a kako vam se čini ideja da ovog leta probamo da potpišemo Amere na dve godine?
Jeste kocka, ali rizik je ipak manji uz Džiletovo poznavanje tržišta. Pa da se zaradi neka crkavica dogodine.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne verujem da bi oni pristali na tako nesto,najvise zbog novca. Mislim da mu je lakse da nadje klub kao slobodan igrac.
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]