Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajd dok ne pocne fudbal,da bacim nekoliko crtica..

Jovic-za mene najbolji igrac Zvezde ove sezone,odlican u oba pravca,preuzimao odgovornost.. Jedina zamerka je sto nekad previse opusteno/neangazovano igra na nekim mecevima pa ide iz greske u gresku. Videlo se na kupu u Nisu koliko nam on znaci. Voleo bih da ostane,ali ako stigne dobra ponuda,tesko..

Micic,imao je nekih svetlih momenata(Efes u vrscu),ali uglavnom mnogo nesiguran,puno gresaka,puno lose odbrane..Pogotovo je kriminalno igrao u domacim takmicejima odbranu.. Vaso,bilo je lepo,ali da se ne ljubimo..

Reba beba,hvala ti za Bajern i Real,ali mislim da je vreme da se njegova pozicija ustupi drugome..

Guduric, klacer,vrlo inteligentan igrac,koji samo neka nastavi sa radom.. Dosta sitnih povreda je imao ove sezone+vriusi,malo ga je i to izbacilo iz ritma.. Moze svakako jos bolje.

Lazic,igracina,ljudina,kralj..

Danga,izgubio je zbog povrede pola sezone,kada se vratio,uglavnom je bio zaduzen da jurca protivnicke plejeve i to je radio odlicno.. Pogadjao je i neke klac trojke u EL (Efes, CSKA, PAO),ali mora mnogo da radi na igri u napadu,pogotovo na sutu.

Kinsi,ok je odradio svoj posao,dobra odbrana,solidan napad,ali mislim da bi morali naci nekog novog igraca za sledece leto.

Simon,Simon se pojavio dosta puta ove godine i odigrao odlicnu sezonu.. Simonu svaka cast za sezonu,bilo je dosta ispravnih kritika,ali je ove godine odigrao brdo karamela odlicnih meceva. Videti sta ima na trzistu,ne bih se ni bunio ako ostane.

Miler, covek koje je preokrenuo sezonu,ogroman broj nezaboravnih meceva nam je priustio(doduse,uglavnom u nasoj hali),HVALA MU I VIDIMO SE!!!

Luka,ponovo teska povreda,izgubio skoro celu sezonu.. Pod hitno da radi na sutu i fizickoj snazi..

Cirba brat,nosio fantasticno skoro cele sezone nas tim.. Pao je u drugom delu,doduse i mnogo su ozbiljnje cuvali nasu pik igru.. Na kraju MVP.. HVALA I VIDIMO SE!!!

Stime,velike amplitude,dosta lose na startu,pa odlicno protiv Cedevite,pa opet lose na kraju. Veliki je zvezdas,dobar borac,ali mislim da nam treba neko drugi na leto..

Kouc Ra,ima je nekoliko bagovanja ove sezone,ali posle ovakve,pa i istorijske sezone,samo skidam kapu..
Korisnikov avatar
By Gaja
Zex88 napisao:ispricao sam se Jovketom ko po obicaju,strasno dobar momak,skidam mu kapu po ko zna koji put..
Dok igrao u RK najcesce nahvatam njega i Kalinu, Jovic uvek stane i bas se isprica sa nama o tekmi dok Kalina uvati mobilni i cuka. Nikad nije bio pricljiv. Kul je Jovic, decko jednom :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:
Zex88 napisao:ispricao sam se Jovketom ko po obicaju,strasno dobar momak,skidam mu kapu po ko zna koji put..
Dok igrao u RK najcesce nahvatam njega i Kalinu, Jovic uvek stane i bas se isprica sa nama o tekmi dok Kalina uvati mobilni i cuka. Nikad nije bio pricljiv. Kul je Jovic, decko jednom :D
Pa to,nikad kod njega nije bilo ono pro forme da kaze nesto kao vecina kad ih navijaci smaraju.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Samo nakratko da se uključim, da čestitam drugarima sa zvezdaške strane foruma. Uživajte u tituli.
Želim vam puno sreće u Evroligi i malo manje u ostalim takmičenjima.
Korisnikov avatar
By Peja
Evo nisam dosad stigao da se javim i cestitam..

SVAKA CAST IGRACIMA TRENERU I UPRAVI, ove sezone je pobedio KONTINUITET trenera, pojedinih igraca koji su tu kusur godina i uprave koja je znala da odreaguje na pravi nacin u losem trenutku na sred sezone, a to je plod dugogodisnjeg zajednickog rada.

Dakle najvise zasluge upravi na celu sa Covketom koji je , konacno, na pravi nacin resio jednu krizu rezultata u svom klubu, zatim trenera koji je podneo strasan pritisak, a medju igracima najvise zasluzni oni koji su tu duze vreme, dakle Jovic koji je na pravi nacin odmenio Mekela, Simona, Lazica, Rebica koji je takodje sjajno odreagovao u teskom trenutku jer je dugo u klubu, zatim Mitrovic

To su po meni glavni igraci koji su drzali atmosferu a to je bilo najvaznije u sred sezone a i pokazali su da su pravi i u losem trenutku sto je narocito bitno..

Svakako da su Miler i Cirbes nosili igru, ali oni su nekako 'samo' egzekutori, dogodine idu, doci ce novi strelci, ali ovi ranije nabrojani su po meni kljucni.

Kritikovao sam Radonjica u toku sezone, tada s razlogom, bez lose namere, tako sada pohvaljujem, sa razlogom..

Evo probacu i da iznesem neko svoje vidjenje kostura ekipe a posto je gotova sezona mogli bi i ostali o tome da krenu, to je sada normalna tema jelte :D
Prvo, ostavio bih Radonju.

A sada kostur ekipe

1- Jovic, ?
1-2 Jaramaz
2 Guduric, Dangubic
3 Zagorac
3-4 Simonovic
4- Mitrovic , Simanic
4-5 ?
5- Milutinov, Stimac

U globalu to je 10 domacih igraca i dva stranca na deficitarnim pozicijama..dakle jedan organiztor da bude malo bolji suter od Jovica, i neka zivotinja na 4-5

To u nacelu uopste nije skup tim..a moze mnogo da napreduje kroz sezonu i jake meceve, takodje ima dosta igraca koji su vec prosli sito i reseto...

Ne bih zalio pare za Jovica, Zagorca , ovog stranca na 4-5 i Milutinova..to su prakticno pojacanja..ovi ostali nisu toliko nerealni niti skupi..

onda imamo prvo ocuvan kontinuitet trenera i igraca, vizije centra..imamo iskustvo, imamo talenat, ima atletike..
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Aranitović je potpisao ugovor, i to profesionalni, ako se ne varam, samo se teško povrjedio, ali kontam da će do početka priprema biti fit.
Ako uzmemo da će uz Milera, Stefan i Cirbes sigurno napustiti tim, trebaće jedan play i centar.
Slažem se sa globalnim moderatorom zexarom, poznatijim kao zavodnikom nježnijeg pola, oko Micića, zahvalio bi se i Štimcu i Simonoviću, ako se isposluju Zagorac il Luvavu 8-)

1? - ?
1-2 Aranitović
2.LAzić - Gudurić
3. Dangubić - ???
4-Mitrović - Simanić
4-5- ??
5- ? - ?

Jebiga, hvali puno igrača :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa sta cekas Ultra? Odmah da se radi skauting.. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cestitke svima na tituli.

Miler i Cirbes idu. Ja sam za to da idu i Kinsi i Micic. A mozda cak i Luka Mitrovic. Za Simona i Lazica ne znam ni sam.

Jovic, Kombo bek ( mozda i Jaramaz ), Radanov
Guduric, Bek sa dosta poena u rukama
Zagorac, Dangubic, Dobric
Cetvrorka, Simanic
Centar sa poenima 4 na 5 atletski da je dobar, da skace, igra odbranu, udara rampe i vrti pik.

Ako ostanu Mitrovic, Simon i Lazic onda nema mesta za Dobrica, Simanica i Zagorca.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovog centra potpisujem odmah i to na visegodisnji ugovor.. :D
  • 1
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija