Evo nisam dosad stigao da se javim i cestitam..
SVAKA CAST IGRACIMA TRENERU I UPRAVI, ove sezone je pobedio KONTINUITET trenera, pojedinih igraca koji su tu kusur godina i uprave koja je znala da odreaguje na pravi nacin u losem trenutku na sred sezone, a to je plod dugogodisnjeg zajednickog rada.
Dakle najvise zasluge upravi na celu sa Covketom koji je , konacno, na pravi nacin resio jednu krizu rezultata u svom klubu, zatim trenera koji je podneo strasan pritisak, a medju igracima najvise zasluzni oni koji su tu duze vreme, dakle Jovic koji je na pravi nacin odmenio Mekela, Simona, Lazica, Rebica koji je takodje sjajno odreagovao u teskom trenutku jer je dugo u klubu, zatim Mitrovic
To su po meni glavni igraci koji su drzali atmosferu a to je bilo najvaznije u sred sezone a i pokazali su da su pravi i u losem trenutku sto je narocito bitno..
Svakako da su Miler i Cirbes nosili igru, ali oni su nekako 'samo' egzekutori, dogodine idu, doci ce novi strelci, ali ovi ranije nabrojani su po meni kljucni.
Kritikovao sam Radonjica u toku sezone, tada s razlogom, bez lose namere, tako sada pohvaljujem, sa razlogom..
Evo probacu i da iznesem neko svoje vidjenje kostura ekipe a posto je gotova sezona mogli bi i ostali o tome da krenu, to je sada normalna tema jelte

Prvo, ostavio bih Radonju.
A sada kostur ekipe
1- Jovic, ?
1-2 Jaramaz
2 Guduric, Dangubic
3 Zagorac
3-4 Simonovic
4- Mitrovic , Simanic
4-5 ?
5- Milutinov, Stimac
U globalu to je 10 domacih igraca i dva stranca na deficitarnim pozicijama..dakle jedan organiztor da bude malo bolji suter od Jovica, i neka zivotinja na 4-5
To u nacelu uopste nije skup tim..a moze mnogo da napreduje kroz sezonu i jake meceve, takodje ima dosta igraca koji su vec prosli sito i reseto...
Ne bih zalio pare za Jovica, Zagorca , ovog stranca na 4-5 i Milutinova..to su prakticno pojacanja..ovi ostali nisu toliko nerealni niti skupi..
onda imamo prvo ocuvan kontinuitet trenera i igraca, vizije centra..imamo iskustvo, imamo talenat, ima atletike..