Stare teme
Korisnikov avatar
By bokibb
Poska napisao:
Као што сам написао горе, ето предосетио сам, пар сати после мог поста излази интервју са Мајсторовићем, где каже да је формално слободан, да тек треба да прича са менаџером, да није било контакта са Партизаном, и да има 26 година и да мора да размишља о егзистенцији. То сам и ја горе напоменуо, зато бих ако већ постоји могућност, довео га и дао му мало већу плату него што би било реално.

Mislim da Bircevic i Majstorovic iskljucuju jedan drugog, a ako ide prica vec da je Birca nas onda Majstorovic mislim da bi nam bio visak.

Oni su razliciti tipovi igraca, ali su obojica nominalne 4-ke, Birca koji siri odbranu a Majstorovic koji ide na unutrasnju igru. Vise je razloga po meni zasto jedan drugog iskljucuju a jedan od njih je i finansije. Trebalo bi da su oni komplementarni za ekipu (jedan siri sutem drugi ide pod kos), ali ako dodje Birca nama treba da se rijesi pozicija 5 pa tek onda 4ka. Majstorovic je tip igraca najslicniji Novici sa kraja sezone sa losijim sutem izvana i sa dosta manje iskustva . Ako trazimo takvog Novica je broj jedan od domacih igraca a tesko da ce on yabosto neki jaci ugovor vani a za ovo sto se nudi (klubovi iz sredine turske lige i slicno) moyda kod njega nema motiva vise. To nam je sansa uz njegovu zelju za BG i grobarima.
Korisnikov avatar
By Poska
Ја бих Мајсторовића на 5, не бих га на 4.

3 четворке и 2 петице. Ионако играмо са нижом поставом, а опет би имали добар скок. Мајсторовић прва 5-ица.

Едит: Ма то је нека моја жеља, и сам Мајсторовић је рекао да долазак Бирчевића вероватно искључује могућност за њега.
By Jo.
4.Bircevic
5.Majstorovic

Mislim da je to pravi izbor...mogli bi biti veoma brzi, kao i opasni u sutu spolja...

Ocekujem Armstad-a, ostao mi je u odlicnom secanju...

1. Armstad, Cvetkovic, Carapic
2. Marinkovic, Avramovic, Jovanovic
3. (amer), Vrabac, Rakicevic
4. Bircevic, N.Jovanovic(NCAAA), ...
5. Majstorovic, Viliams, Koprivica
By Gira PFC
@ Jo.
Dobra ekipa, ne bih imao ništa protiv da bude po tvome. :)
Ne znam da li je ostvarivo, ali mi deluje OK. Opet tu ne bi imali teškog centra, ali bi ova ekipa bila vrlo pokretljiva. Jedino ne znam tog Jovanovića iz NCAA - jel to tvoja želja ili si negde nešto načuo.
By boban1970
Teska sezona iza nas jedna od najtezih u istoriji kluba. Dziletov dolazak je promenio dosta toga naravno u pozitivnom smislu medjutim ono sto mi se nije svidelo kod Dzileta je da nisam video napredak neih igraca od kojih se to najvise ocekivalo. Vanja Marinkovic finalna serija nula, nadam se da je to neka kriza kroz koju prolazi ali nisam video napredak u niti jednom delu igre kod njega od dolaska Dzileta. S nestrpljenjem ocekujem prve Dziletove poteze u dovodjenju igraca.
Korisnikov avatar
By Poska
Можда је време да се отвори тема за нову сезону, јер су наши почели од првог дана да раде. Џикић је био у Тревизу на турниру на ком је био и Маринковић, али још неки играчи који су нама вероватно занимљиви.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1879/stefa ... ni-2016-17

Волео бих да је 2+1, али и ово је одлично. Идемо даље.
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]