Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
56 od 5 igraca.. Tuga..
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja planiram da ga nogiram jer je Laso kreten.. On tu forsira Drejpera..
By surda
Oko 43 od 6 igraca. Kao imao sam neki osjecaj. Deder da se malo igram. Prodao sam Langford-a, a kupio Gentile-a. 31 kredit mi dzaba u steku stoji :)
Korisnikov avatar
By skeske
Ovo vjerovatno znaci da je nemam pojma sta radim :lol: . Svi donji a kod mene solidno :D . Ok, nije bas sjajno jer mi je Lengford donijeo 40, bez njega sam na 80 od 6.
Korisnikov avatar
By augriaugri
Pa jbmu miša, u svemu u životu sam uvijek bio dobar, visoki gornji prosjek, imam malo tvrđe uho za jezike i glazbu, al i to sam u životu uspio kamuflirati... al priznajem u EL fantasyju sam baš loš, ma ne loš , još gori od toga. Kada bi u živtu bio u nečemu dobar koliko sam u ovome loš vjerovatno bi me ljudi smatrali genijalcem. U svim privatnim ligama u kojim sudjelujem sam medju zadnja dva, ima tu liga sa preko sto igrača, i vjerovatno igrača koji su se na fantazi ulogirali samo onaj dan kada su sastavili ekipu. Pa sve ekipe koje imam će vjerovatno poslije ovog kola otići ispod 400 kredita, pa za to treba imati talenta. Pljuc.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]