Stare teme
Korisnikov avatar
By bokibb
k
skeske napisao:Auf kakvu sta priliku imali, namjestilo vam se ali opet nista.
Priliku za sta? U cemu je razlika izmedju poraza u polufinalu i poraza u finalu u konkretnoj situaciji?

Realno CED je puno bolja ekipa individualno (kosarkaski i fizicki) i ni veci znalci od Dzileta ne bi tu puno sta promijenili..

P.S.
Zahvaliti se Velickovicu na svemu i poslati ga u penziju, on zeli ai ne moze i iz te svoje nemoci samo unosi nemir u ekipu. Kad je neko od igraca "serif" koji jeveci od trenera tu neko mora da ode, ili trener ili igrac... ja glasam za igraca...
Korisnikov avatar
By MileBL
Velickovic je jedini pismen igrac u reketu Partizana, bez njega bi ovaj tim bio slabiji za 30%, inace donekle Dzikicu ne trba zamjeriti na igri koju je forsirao, bez opcije na centru drugacije se nije moglo ni igrati vec samo prangijati.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Da ovaj tim nema Velickovica, to bi tek komedija bila. Urinirao bi Karpos po nama

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Mislim da smo kao navijači previše navikli da trener izvlači više od 100% mogućnosti ekipe.
Danas su se borili koliko su mogli, dali 100% od sebe. Nije bilo dovoljno. Od početka sezone, odnosno selektiranja tima se moglo očekivati da će ovo biti neki plafon ekipe. (Možda još koje kolo u Ligi Šampiona koja je i onako nebitna.) Finale kupa, Polufinale ABA i vjerujem finale domaćeg prvenstva.
Da bi ova ekipa prebacila išta od navedenog bilo je potrebno da bar 4-5 igrača odigra sezone karijere. A ne vjerujem da se to može reći i za jednog. (Možda Birčević)
Vidjećemo planove za sledeću sezonu, najviše bih volio da uprava izađe sa konkretnim stavom, ićemo još jednu sezonu sa sličnim sastavom na uštrb rezultata da bi se riješili dugova ILI pokušaćemo da budemo konkurentni u EVROKUPU ili napasti ABA ligu.
Spreman sam kao dugogodišnji navijač istrpiti još jednu ovakvu sezonu ako je to dugoročni plan za ozdravljenje kluba.
Korisnikov avatar
By self-thought man
BogdanB napisao:Da ovaj tim nema Velickovica, to bi tek komedija bila. Urinirao bi Karpos po nama

Komedija ili ne, meni je bilo mucno da ga gledam veceras. Kao izlapeli penzioner bez ikakvog kompasa. Sa Saletom Ilicem pod ruku, mada Saletova uloga ima vise smisla, barem je dozirana koliko treba.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@ZikosKaraiskaki

Uprava ce izaci sa konkretnim stavom kao sto je izasla u vezi slucaja salmonela. Cute i smrde tamo, uzimaju platu i sta ih briga.

@self-thought man

cemu sluzi kondicioni trener i trener koji treba da mu nadje ulogu kakvu zasluzuje? Novica je neko ko je ostavio veliki trag u klubu, neko ko svako treba da se zapita da li sme lose o njemu nesto da kaze.

Vidim Dzikic kaze da je zadovoljan. Ljudi u klubu i mi navijaci, dva sveta razlicita. Nisam se nista potresao niti iznervirao veceras, ali brale, ne moze ovako da se funkcionise, tezimo da budemo fikus kao Silobad svih ovih godina?
Da se razumemo, ja Dzileta ne teram, ali samo mora on da se prevaspita malo. Drugaciji pogled da ima.

I jos jednom, nije Dzile glavni problem.

Edit:

Novica igra centra umesto Majstora jer covek udje, napravi dva faula za dva minuta i manje. Umoris se kada se bijes sa nekim jacim od sebe.
Korisnikov avatar
By djordjino94
Ovo je i bio maksimum ove ekipe, Dzile nazalost gubi kredite, puno zamerki, Pot je morao da igra. Upravu ne vredi komentarisati, nemamo je.
Koprivici, Majstorovicu, Ratkovici... zabraniti da pridju Pioniru. Pokusavam da ne budem grub prema kriticarima Velickovica, covek se prosuo po
terenu, gubi snagu na kojekakve gluposti, zbog tvrdoglavosti i neznanja trenera. Za mene je sezona zavrsena, ovo sto sledi je privatna liga.
Korenite promene.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Jedna slika, hiljadu reci.
Razlika izmedju igraca koji oseca Partizan u sebi, kome on tece kroz krv i ostalih kome je Partizan prolazna stanica.

Slika

Korisnikov avatar
By bokibb
BogdanB napisao:@ZikosKaraiskaki

Uprava ce izaci sa konkretnim stavom kao sto je izasla u vezi slucaja salmonela. Cute i smrde tamo, uzimaju platu i sta ih briga.

@self-thought man

cemu sluzi kondicioni trener i trener koji treba da mu nadje ulogu kakvu zasluzuje? Novica je neko ko je ostavio veliki trag u klubu, neko ko svako treba da se zapita da li sme lose o njemu nesto da kaze.

Vidim Dzikic kaze da je zadovoljan. Ljudi u klubu i mi navijaci, dva sveta razlicita. Nisam se nista potresao niti iznervirao veceras, ali brale, ne moze ovako da se funkcionise, tezimo da budemo fikus kao Silobad svih ovih godina?
Da se razumemo, ja Dzileta ne teram, ali samo mora on da se prevaspita malo. Drugaciji pogled da ima.

I jos jednom, nije Dzile glavni problem.

Edit:

Novica igra centra umesto Majstora jer covek udje, napravi dva faula za dva minuta i manje. Umoris se kada se bijes sa nekim jacim od sebe.
Ko je doveo Majstorovica? Majstorovic je doveden da igra 5 da moze kvalitetno da iskace na branjenju p&r i da dobro postavlja blokove u napadu i odmotava se ka kosu. Da li on to radi kvalitetno? NE. Da li on to radi na zadovoljavajucem nivou? NE. Da li je trener kriv sto on za 2 minuta napravi 2 faula u napadu? NE. Ovo sto radi Majstorovic bi ,nazalost, Djumic radio duplo bolje....

Novica igra 5 jer na 4 iole ozbiljnijeg igraca moze da isprati samo pogledom u odbrani. Ja mislim da on na treningu Bircu ne moze ni "lasom" uhvatiti... i to je po meni glavni razlog sto on igra 5 uz "kvalitet" nasih ostalih centara.

P.S.
Majstorovic je najvise razocarao, Lukovic je prva 5ca i zbog toga sto Majstor je takav kakav je a Koprivica nedorastao aj Novica na 5 pa onda nadji mjesta za Majstorovica pa Koprivica popusi minutazu i onda kada je najbitnije momak (Koprivica) napravi korake u kontri 1na0 jer nije razvijan na pravi nacin.

P.P.S.
Novica je sportski invalid i ako ti je on najbolji igrac to dovoljno govori o kvalitetu ekipe...jbg...takvi smo kakvi smo...
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 178

Zašto nerealno? - imamo veliki budžet - i[…]