Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Pot je samo za ovu sezonu ako se ne varam? Sto je najgore, on je van klupe...

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam zašto je Pot toliko van svih Džiletovih planova, ono malo što sam uspeo da ga ispratim bio je i više nego dobar. Protiv Krke je bukvalno nosio ekipu celu utakmicu, primera radi.
Korisnikov avatar
By Poska
Па вероватно ће на лето бити ротација Пот-Ратковица, где ће Пот играти по 10 мин, а први плеј по 30.
Korisnikov avatar
By Poska
Мени је слаб Пот за другог плеја, али за ККП од 800к може. Дај му 2+1 уговор, нека буде други плеј, 10-15 мин и то је то.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Vise bi pomogao nego Ratkovica, decko ne zna gde se nalazi nekoliko meseci unazad. Ne kapiram njegovo dovodjenje na godinu dana,a sedi van klupe. Da spomenem, ne kapiram ni cemu Robinson sluzi :D

By vladast2
ovo sa potom bas bezveze sve mi lici na onu zajebanciju duleta sa cakarecicem. zasto vrabac bez min dr poluvreme i prvo vrlo malo. njih dvojica su najvise pruzili u dziletovom odsustvu.meni naj razocarenje sezone dzile, ratkovica imajstorovic. o robinsonu i gordonu nezelim ni da pricam.
By boban1970
Sve je jasno Dzile se inati i svi koji su igrali dobro kod Canka su na klupi a on forsira Robinsona. Ne bi me cudilo da ako Dzile ostane da zadrzi Robinsona verovatno mu treba jos vremena da se uigra.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Toga se i ja plašim, da nam ostane Robinson za narednu sezonu. Ko ce njega da uzme? Njega nece da uzme ni klub iz beton lige Tadzikistana zato sto nije nista pokazao osim sto odgovara po tviteru,a njima to ne treba.

• 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 178
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]