Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ma sta da objasnjavas Dziletu kada se covek ljuti i breca na sve sto mu se kaze? Nece da prihvati kritiku. Kao da ne zeli da se popravi. Dzile i klinci, tesko ce to da ide, prvo sto on neće oko toga da se cima, a drugo sto ne mogu da se dovedu. Hocu Dzileta od prošle sezone, koji je bio pun energije a ne ovog danasnjeg koji misli da je pokupio celo znanje ovoga sveta. Primetio sam pred pocetak KLS kada su se skupili svi treneri na konferenciji, nama je bio Canak a ne Dzile. Alo, sta ce Canak tu? Imas neke druge obaveze? Ponavljam, ne bi bio iznenadjen da on ode posle sezone i to bas mislim da ce se desiti.
Najmanji je on problem, veci problem je u upravi koja cuti i smrdi. Samo neka se neko suprotstavi, ima da leti kao Mica Beric. Pekovica klub ne zanima, drugima odgovara da primaju plate i sta ih briga za ostalo.
Verujem da nece ni sledece godine biti nikakvog pomaka, ni milimetar. Ajde sto nas buse sa strane, nego i uprava to dozvoljava i pomaze time sto nemaju nikakvu viziju, osim da primaju svoje plate.
Nesto sam ubedjen da ce se na leto ponovo krenuti sve iz pocetka, pa ce neko iz kluba izaci sa pricom sledece leto vam dajemo rezultate koliko smo smanjili dug (rekli su da ce ovo leto to reci, ali nece se to desiti), trebaju nam dve godine da se stabilizujemo iako se to prica od kada je Pekovic dosao, dve po dve, ima da dodjemo do velike racunice i da ce nam trebati dosta vremena.
Jednostavno, boli ih briga za klub.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
By boban1970
Potpuno si u pravu u vezi Pekovica i ostatka Uprave. Ovo sto rade je katastrofa za Partizan, bez ideje bez plana a nista drugo nisam mogao ni ocekivati od Pekovica. Opet ovde svi potenciraju tim za sledecu sezonu i svi zele Vrabca, to je prosto neverovatno i volio bi da mi neko objasni zbog cega.
Korisnikov avatar
By skeske
O jeste, u ovom momentu i te kako jeste. Selekcija ekipa nije dobra i Vrabac je prijeko potreban u ovom sistemu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako Vrabac nema veliku platu, realno je da moze da odigra makar 10-15 minuta po utakmici u Partizanu koji igra pristojno u Evrokupu i bori se za finale ABA lige.
By boban1970
Vrabac bacanja 4/0 dve polukontre bez glave ne zna gde se nalazi, lici na Bajru Zupica i on da ostane dogodine kukala nam majka.
By boban1970
Morao bih onda biti sve vreme na forumu posto je lik zalutao u kosarku makar onu pravu Partizanovu. I naravno da cu da ga prozivam dog god ne ode, isto je bilo sa Daloom.
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 178

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]