Stare teme
By milanezija
A Tosa samo lema parice, ubili su kvotu iz 1 -> 2, a mi odigramo iz 2 u X, pa tu ako nije bila kvota jedno 90, znaci ulozili lepo 1000€ i isplatili Heča za sezonu celu
Korisnikov avatar
By Poska
Partizan do bodova na Dorćolu posle produžetka
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2072/parti ... produzetka

Били на фудбалу и они, па рекли, хајде и ми да направимо овакву серију. :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
milanezija napisao:A Tosa samo lema parice, ubili su kvotu iz 1 -> 2, a mi odigramo iz 2 u X, pa tu ako nije bila kvota jedno 90, znaci ulozili lepo 1000€ i isplatili Heča za sezonu celu
Koliko se para uzelo, isplatili su ceo tim. Prerasli su prelaze, sada gadjaju da kraj bude neresen. Sta nam tesko?

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
To vam je standardna mantra da navucete kintu.. :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ko se lozi da ide na bolje, taj nije normalan, recimo @Poska :D

Ne pamtim kada sam video Pekovica na utakmici, ali vazno je da ce dati na kraju sezone finansijski izvestaj :lol:
Korisnikov avatar
By Peja
stvarno mi nije jasno sto pekovic ne iskesira tih par miliona i krenete sa pozitivne nule
By milanezija
To ni meni nije jasno, ako se uhvatio predsednickog mesta, mogao je to uz dogovor da mu se svake sezone deo po deo vraca od sponzora/prodaja igraca/sezonskih bilo cega. Ali verujem da bi se tih 600k po sezoni narednih 10ak godina nalazilo. Ovako je se samo ukaljao bez potrebe, bez obzira na svu pomoc koju je sigurno dao.

Da se razumemo, lako je se tudjim parama razbacivati...
Korisnikov avatar
By Poska
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, како да неће да да човек. О чему ви пишете? Није то његов клуб. Ко да му гарантује да ће клуб остваривати профит 600к сваке године да би то онда њему било враћено? Ко да гарантује да му се исплаћује? Одлучи неко са врха да га смени после годину дана, и шта онда? Уосталом и да дође клуб на 0, шта онда? Онда би сви рекли, е када си могао 6м да вратиш, дај сада још 3 да направимо тим ове године. Којих спонзора и које продаје играче? Ево све ћемо сада да их продамо како да не. Које црне сезонске, ако их има 1000 купљених да певамо. Смешне су то приче, нарочито када се зна да вођење клуба није само плата за играче и тренере. Има ту још милион малих ствари за одрадити. Уосталом клуб је државни, а не приватни, ако држава не жели, слободно нека га стави на продају(иако сви знамо да то не може да крене од кошарке), па онда и не мора да спонзорише више. Наш највећи успех би био када би успели да направимо тренинг халу, е то би већ било нешто, и био би огроман напредак, мада познајући ко је све где, и кеш када би имали, чисто сумњам да би нам дали дозволу за градњу.
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 178
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]