Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Ocekujem da Fener produzi ugovor Kalinicu uz platu oko milion € po sezoni, idealan je trenutak za to

CSKA hoce produziti Hajnsa i dovesti Klajburna, ni sa jednim ni drugim nece se usreciti
Korisnikov avatar
By MileBL
Izgleda da Perasovic nije gledao Micica kako nije mogao prevoditi loptu preko pola protiv Partizana, ja takvog igraca nikad ne bi doveo sa novcem kojim raspolaze Efes
Korisnikov avatar
By MileBL
http://www.mozzartsport.com/vesti/potpu ... ana/169297

Koje ciscenje u Milanu ali cisto sumnjam da ce uspjeti sastaviti ekipu koja ce biti mnogo bolja od ovogodisnje, los je izbor igraca na evropskom trzistu.
Repesu ocekujem ponovo u Cedeviti
Raduljici svaka cast ako ponovo uspe zajebati KinezeSlika
Korisnikov avatar
By MileBL
Da, cak su dobro i poceli sezonu ali onda je Djentile poceo rusiti tim sve dok nije dovio otkaz, medjutim nisu se uspeli konsolidovati, tek pri kraj sezone u El su odigrali par dobrih utakmica
Korisnikov avatar
By Zex88
Himki u EL. Steta za Zenit.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Lepus
Milutinov odlican u pobjedi Olyja. Inace, ne bas kvalitetna utakmica, ali veoma uzbudljiva. Pao je prokockao veliku sansu, pogotovo sto su imali 10 razlike na 5 min do kraja. Na ovako mali broj poena to je ogromna prednost.

Odgledao sam i Unicaju i Real. Nedovic ne djeluje lose, pogotovo sto je igrao povrijedjen, ali nikako ne mogu da se otmem utisku da mu kosarkaski IQ nije jaca strana. Naprotiv.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 47
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]