Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
bokibb napisao:Evo rjesenja za poziciju 4:

Danilo Nikolic
Ма које ово решење за позицију 4? Исти тип играча као Бирчевић, само је Бирчевић бољи.
Korisnikov avatar
By Nenad1
Zaista volim KKP i ovu temu redovno čitam. Nisam imao šta da kažem novo i zato se nisam dugo javljao. Evo i sada se javljam da samome sebi potvrdim koliko sam bio u pravu iako su me svi napadali kao zaluđenika. I evo sada opet kažem: Trudite se da pišete košarkaški ili o košarci koja se već dugo ne igra u KKP. Hajde ponovo: Vratiti se pravljenju igrača (koje će ako valjaju, kupiti Mega, FMP, Zvezda...), pričajte o menadžmentu i finansijama (iako svi znamo da one zavise isključivo od javnih preduzeća i pomoći države).... Razmatrajte strategije, lupajte glavu, nadajte se "sledećoj sezoni", a ja ću se ponovo javiti na kraju iste da vidimo koliko je vaše košarkaško znanje (na igru koja nije košarka u KKP) napredovalo. Evo i prognoze: Igraćemo lošiju košarku nego ove sezone sa istim ili gorim rezultatom na kraju i tako iz sezone u sezonu sve dok se ne obezbede pare! Fudbal je skup i dobili smo ga kao zamenu za košarku jer ga država ne može finansirati na način da bude konkurentan u Evropi. Košarka je još uvek dovoljno jeftina da država može napraviti klub za TOP 8 EL, uzbudljivije je i slađe navijačima - samo što taj klub nije KKP. Zato smo "dobili" fudbal jer će Evropska sezona svakako kraće trajati od košarkaške (bio to Partizan ili Zvezda - svejedno je!) a time se stvara privid kako eto i Partizan može biti prvi u "važnom" sportu. Do kraja sledeće sezone, srdačan pozdrav!
Korisnikov avatar
By Nenad1
BogdanB napisao:Dobili smo fudbal :lol: Ovo neke nove teorije :lol:
Prikladnije bi bilo da sam rekao "dozvoljeno nam je" da budemo dovoljno jaki u domaćim okvirima kako bismo mogli voditi ravnopravnu trku na domaćoj sceni. Kada sam rekao "dobili smo" nisam mislio da nam je išta dato u nesportskom smislu. Zasluženo smo slavili. U košarci nam "nije dozvoljeno" i to je razlika. Ova sezona je mogla da se završi i Zvezdinom titulom ali u košarci to ne može da se desi u obrnutom smeru...

U fudbalu možeš imati dva jednako loša ili dobra kluba (čitaj loša, jer nam je fudbal dno u odnosu na Evropu), ali u košarci ne možeš imati dva jednako dobra kluba jer se sponzori opredeljuju iz nekog razloga samo za jedan.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Rece covek posle poraza da ima ugovor i za sledecu sezonu, a sada otisao

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Ma on je imao zavrsenu pricu i pre duela sa Fmp-om..Hecer takodje..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 178

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]