Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mislim da bi Lukic sto je trenirao Niznji i Banvit bio dobro resenje za trenera Partizana. Mada ne znam sta je sa njim sto ne radi, a imao dobre rezultate, valjda nije bolestan.
Tu je naravno i Milojevic koji ce verovatno i da preuzme Partizan, ima iskustva sa Megom, mlad je strucnjak, Grobar zeljan dokazivanja, mada i rob Miska Raznatovica da tako kazem. Kad bi Misko dao i Jaramaza uz njega onda to vec ne bi bilo lose. Ili Kabu makar.
Vule Vujosevic je isto uvek dobra opcija, mada ne verujem da ce se za vreme ove vlasti vracati u svoj Partizan.
Tu je i Muta Nikolic mada on sem praznih obecanja da ce gurati decu ne bi nista doprineo. Jedino ako bude fuzije sa Dinamikom pa da dobijete nekog talentovanog klinca i infrasturkuru za mladje kategorije.
Nije losa opcija ni onaj Italijan iz Cedevite ima energiju.

Naravno upravu sa Pekovicem i Silobadom treba zameniti za nekog coveka koji voli Partizan, a u Upravu ubaciti direktore jakih firmi sponzora kluba. Secate se Dulove price da nece sponzori da daju pare Partizanu jer bi se tako mesali u rad kluba ?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Uvek se pitam zasto ljudi prizeljkuju Mutu Nikolica na klupi. Cirkuzant.

VULE Vujosevic vise nije dobra opcija.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
By Gira PFC
Evo i ja se dugo nisam "javljao", prosto ne zna čovek šta pametno napisati za ovu situaciju u KKP...

Za nas navijače Partizana je trenutna situacija u KKP baš deprimirajuća. Za ove dve sezone, čini mi se da se ništa nije specijalno promenilo i da nismo mnogo odmakli u procesu konsolidacije. Pretpostavljam da je dug nešto smanjen, malo urednije plaćamo igrače, mada opet ne skroz uredno, iako je budžet mnogo manji nego pre par godina, pa samim tim i njihove plate su manje.
Ni nekog mlađeg igrača nismo promovisali, jer lično sam očekivao veći napredak kod Vanje Marinkovića, ali i kod Mihajla Andrića. Ima se utisak da i oni koji dođu, jedva čekaju da odu, zadrže se godinu dana i tutanj... tuga...
Sad je opet aktuelna tema trener, spominje se par imena... Čanak i Kecman od ovih što su trenutno u klubu, ali obojica bez iskustva samostalnog vođenja ekipe, a tu su i uvek aktuelni Miloje (miljenik naše publike), pa Gagi Nikolić (kao veliki Grobar i sa odličnom sezonom u Karpošu), čak pominju i Mutu Nikolića. Mislim da je Muta vezan za one priče oko fuzije sa Dinamikom i nisam siguran koliko je to sve ozbiljna priča, a i nisam njegov fan.
Ali glavno pitanje je da li mi možemo da ispratimo zahteve ozbiljnog trenera i da li finansijski možemo da pratimo ekipu i očekivanja navijača? Trenutno deluje da mi gubimo dah i da se više borimo za goli život i preživljavanje, nego što pokušavamo da se ozbiljno spremimo za sledeću sezonu.
Sigurno da ima interesantnih igrača za nas, prvenstveno na domaćem tržištu, ali ipak za neku respektabilniju ekipu treba novca i to u kontinuitetu. Izvinjavam se što sam ovaj post napisao u nekom sivom, pesimističkom stilu, ali ni posle dve godine konsolidacije kluba, ja ne vidim svetlo na kraju tunela. Nadam se da će me klub demantovati... toplo se nadam.
Korisnikov avatar
By Poska
Можеш да се надаш. Лепо је надати се, са друге стране треба сагледати реално. И ја се увек надам, мада потајно, али реалност је нешто друго. Финансијски не можемо да пратимо екипу, чак ни ову од 700к, а очекивања навијача су често нереална, тако да кога брига.

Имаћемо вероватно још мањи буџет, тако да сам за Чанка највише. Ови остали су никаква решења. Млад тренер, млади играчи, да расту заједно. Резултат нећемо јурити, видимо да и полуфинале плеј офа је скроз ок, тако да то је то. Чанак, млади и где удариш (у зид врв), али да буде на дуже стазе.

Џиле, хвала ти и срећно даље. Дошао си у тешком тренутку, борио се, коцкице се нису сложиле овог пута, можда једног дана, када не буде оваква ситуација, буде твоје време.
By milanezija
BogdanB napisao:Uvek se pitam zasto ljudi prizeljkuju Mutu Nikolica na klupi. Cirkuzant.

VULE Vujosevic vise nije dobra opcija.

Zbog Mutine price kako gura klince, sto je notorna laz. Evo i u Dinamiku stalno pominje klince, a igraju mu po 25-30min Frend, Cakar, Nadjfeji itd
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Gira

Ne placaju se igraci uredno, nisu promili plate od Nove godine.

Canak je vodio nekoliko puta za razliku od Kecmana i ako se slucajno desi, postaviti Kecmana pre Canka, stvarno onda....
Kod Canka smo mnogo bolje izgledali nego kod Dzileta, a igrao je utakamice i sa sedam igraca. Kod njega je i pogubljeni Vrabac izgledao kao kosarkas i tako igrao, za razliku kod Dzileta. Andric je isto bio daleko bolji.

Loze se ljudi na Mutu, upravo zbog te price sto kaze @milanezija. Jos da znaju da on ne vodi treninge, nego mu pomocnici vode treninge. Tako je bilo u Kragujevcu, tako je i u Dinamiku.

Svako ko izabere Mutu, treba momentalno da prestane da prati kosarku. Jer od ovog Partizana,dobice se unapredjena verzija ali po sutiranju za tri poena. Radnicki vol.2

Nemojte da se zezamo

Korisnikov avatar
By Pavac
Ma kakav Muta, nije on za ovaj trenutak, a ni za neki sledeci :D
On je ok za tako neku pricu, reprezentacija, pomocni trener, zezanje ... nas sad treba neko da vadi iz blata, a duboko smo zagazili u blato
Sto kaze Obilic, ocekujem Milojevica, nije napravio neki uspeh sa Megom ove godine, miljenik je grobara, mlad je i moze da proba, mozda i dovuce nekog klinca sa sobom iz Mege..
Korisnikov avatar
By BogdanB
Da dovuce nema sanse, nije Misko lud. Ne pita se Miloje nista.

Korisnikov avatar
By Zex88
Muta je prvi ustanovio ono sto igraju Golden Stejt,Hjuston,Klivlend.. Ne prepoznajete vi njegov vizionarski pristup. :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 178

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]