Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Декица Вилсон је много велики зналац!
By milanezija
Vilson je toliko gotivna pojava da je to genijalno. A meni su Finci genijalni, oni nemaju nijednog Amera koji nema veze sa Finskom. Vilson se udao u Finsku, dvojici majka iz finske, jednom deda valjda
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Послије Србије, свим срцем уз Литванију.

Јуче сам једино сам успио погледати Словенце, односно Пољаке.

Засад излгеда да је Кокошков лијепо посложио Словенију, лијеп проток лопте, сви имају утицаја на игру. Вањска линија са Драгичем и Дончићем прје свих може да игра добар турнир, под кошем је проблематично. Сем Рендолфа, који је јесте класа питање је да ли Видмар, Загорац и Димец то могу закрпити. На четворици и Мурич прискочи у помоћ, а и Чанчар. Јако занимљив тим.

Пољаци оно што су јуче показали не може се звати кошарком, да није Кокошков попустио гас, односно испробавао неке варијанте, отишло би и на 30 разлике.

Сад од 14 Хрватска - Мађарска, од 16 Србија, навече Турска, а између погледати Шпанце и Црногорце.
By podgorica
Hrvati ocajni kad im se zatvori ovaj Bogdanovic pa Madjarska poradja ove poene kreacija 0 i oni lagano gube od njih..
Korisnikov avatar
By Peja
taman hteo da napisem kako su hrvati skoro kompletni i da su kandidati za titulu kad oni odigraju egal poluvreme sa madjarima
Korisnikov avatar
By Zex88
Hrvati kriminalni..Samo Bojan igra.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]