Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Veceras sam navijao protiv Itudisa i bas mi je drago sto je pukao, doveo je indijanca Klajburna na poziciju gde je imao dva odlicna ruska igraca Kurbanova i Voroncevica, o izboru centara necu da pisem, imati tolike pare a ne imati igraca koji moze nesto odigrati ispod kosa je teska blamaza.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pricao sam ja davno je Cska odradio sramotan prelazni rok..Kakav Rad,Hanter i ostalo..
Verujem da Itudis ide..

Milanezija,frizura ili los frizer? :)

Ljulj igrac meca.. Bice odlicno finale..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/Dissidente__/status/997586498563248128 :lol: :lol: :lol:
By milanezija
Zex, vise kao koprivnjaca :D

Kontam i ja da Itudis leti, da nece Saras u CSKA? Ne vidim koga bi drugog mogli pojuriti, mozda Sasa Obradovic ako npr uzme VTB sa Kubanom, sto nije nemoguce jer je F4 sistem tu
Korisnikov avatar
By rudonja
Jasikevicijusu zelim sve najbolje u zivotu i novoj karijeri. Ovo je ogroman uspeh za Zalgiris svakako. Mnogo prodatih lopti, mada istukao ih je Fener u prvom poluvremenu opasno. CSKA sterilna ekipa bez vodjstva.

Navijam za Fener u nedelju.
Korisnikov avatar
By djokonda
milanezija napisao:Zex, vise kao koprivnjaca :D

Kontam i ja da Itudis leti, da nece Saras u CSKA? Ne vidim koga bi drugog mogli pojuriti, mozda Sasa Obradovic ako npr uzme VTB sa Kubanom, sto nije nemoguce jer je F4 sistem tu
Blat?

Sent from my iPhone using Tapatalk
djokonda napisao:
milanezija napisao:Zex, vise kao koprivnjaca :D

Blat?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bravo, skroz zaboravio za njega
Korisnikov avatar
By Zex88
Vidim da se Micelu dopada Beton hala :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ko je ovaj Mario Nakic iz juniora Reala?
Zex88 napisao:Ko je ovaj Mario Nakic iz juniora Reala?
Sin Ive Nakica, pre jedno 2god otisao iz KKP u Real, pitanje je za koga ce igrati kasnije Srbiju ili ce ga Spanci juriti, on je nesto kao Doncic otprilike, nas je a ovi ce da ga vrbuju
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 39

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]