- Pon Jun 04, 2018 10:25 am
Нисам ја баш незадовољан овим полуфиналом. Изгубили смо на дефанзивни скок, и била је слабија тимска одбрана. Кључ обе ствари је држао Си, нажалост, нисмо имали среће. Идемо даље, шта да се ради. Играли смо без 2 играча из прве петорке, скупљали су мало више јер је фалио и Вања, јбг. Не треба критиковати ни Санија, прва сезона коју је саставио целу после страшних повреда, није његово тело навикло на то, биће боље.
Чанка бих оставио, има идеју, сада и мало више искуства. Од играча се мање више слажем, али мислим да је време са неким да се разилази. То су свакако Андрић, Маринковић, Шалић, Гавриловић. Вон и Амида свакако иду. Ја бих задржао Чакаревића. Колико год ме нервирао, он зна да игра одбрану, са бољим дефанзивцима и он би боље изгледао. Мора да почну да се траже физички способни играчи. Оно што мене брине, је што је председник воли да ослушкује шта је ин код навијача и такве потезе вуче. Не може тако. Чанку препустити селекцију, не треба заборавити да ово није његов тим, тек треба да се види шта и како он хоће, мада види се и та идеја. До даљњег, ако буде нешто јављам.
Честитке комшијама на пролазу.
Чанак мора да покаже и да ли има оно, да убаци клинца. Имамо пар њих који су ту пред вратима првог тима, мора са њима да се проба.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!