Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:Grobi,ban od mesec dana..
Sta sam propustio?
Opet neka mrznja i netolerancija?
Korisnikov avatar
By Zex88
Poruciio je sudijama da im treba decu u kovceg spakovati.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By Gira PFC
milanezija napisao:Iz ove ekipe samo par ostaviti

Goss, Sani, Si, Novica (kao bekap samo), Gagic i Pecarski

Sve ostalo nogobulj

Slažem se, s tim da bih ja ostavio i malog Tanaskovića.

Ova sezona prođe za nas, nekako otužna, kao i prethodne dve. Osvojismo Kup, to je bio jedini svetli trenutak sezone.
Posle dođe ona pauza, pa sad i ove povrede Vanje i Sia i potpuno izgubismo ritam. O prvom delu sezone sa Mutom, bolje i da ne pričam.
Sve u svemu, treba ovom timu puno igračkih osveženja, ali bih Čanka svakako ostavio na mestu trenera.
Korisnikov avatar
By djordjino94
Canak je jedan od problema, ekipu je ucinio losijom nego sto stvarno jeste, nijednom igracu nije nasao ulogu koju bi koristila timu. O kolektivu i timskoj igri, na obe strane, nema komentara, tuga. Ogledalo je poslednja cetvrrina prve utakmice, raspad sistema. Trener mora imati autoritet i energiju na terenu.
Trebace nam ne mali broj igraca da bi licili na ozbiljan tim, videcemo kako ce to ici, pocetak sezone ce pokazati kojim cemo putem.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Sto se tice Canka, kada je dosao, digao je ekipu i poceli smo da budemo bolji i onda je usledila pauza i posle toga ocajni.

Nije problem u Canku, problem je na nekim visim mestima od trenerskog. Mozemo i hiljadu trenera da promenimo, i dalje ce biti isto jer se ne menja ono sto treba.

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By rudonja
Zex88 napisao:Poruciio je sudijama da im treba decu u kovceg spakovati.

lol
By Gira PFC
[quote="BogdanB"]Sto se tice Canka, kada je dosao, digao je ekipu i poceli smo da budemo bolji i onda je usledila pauza i posle toga ocajni.

Zadržao bih se samo na ovoj rečenici - i meni se čini da je Čanak doneo taj preko potrebni preokret u filozofiji igre tima i da smo njegovim dolaskom počeli da igramo nešto nalik ranijim generacijama KKP. Ekipa je napredovala sve do pauze, a onda je tonus pao i nismo uspeli na vreme da vratimo formu. Čanak je sve vreme samokritičan, ne traži izgovore, zna kako se nekad radilo i igralo u KKP i to pokušava da usadi igračima u glavu. To mi se kod nejga dopada.
S druge strane, sećate se Mute, njemu su uvek drugi bili krivi za poraze, uvek je imao izgovore, a igrali smo neku košarku bez odbrane. Ako nam uspe da damo 100 i više poena, možda i pobedimo, ali sa takvim pristupom bili smo neozbiljni u Evropi.
Sve u svemu, predsednik kluba je najavio velike promene, kako u menadžementu kluba, tako i u igračkom kadru, pa nam ostaje da vidimo u kom pravcu će to ići i da li je Čanak deo buduće priče ili ne.
Korisnikov avatar
By Poska
Нисам ја баш незадовољан овим полуфиналом. Изгубили смо на дефанзивни скок, и била је слабија тимска одбрана. Кључ обе ствари је држао Си, нажалост, нисмо имали среће. Идемо даље, шта да се ради. Играли смо без 2 играча из прве петорке, скупљали су мало више јер је фалио и Вања, јбг. Не треба критиковати ни Санија, прва сезона коју је саставио целу после страшних повреда, није његово тело навикло на то, биће боље.

Чанка бих оставио, има идеју, сада и мало више искуства. Од играча се мање више слажем, али мислим да је време са неким да се разилази. То су свакако Андрић, Маринковић, Шалић, Гавриловић. Вон и Амида свакако иду. Ја бих задржао Чакаревића. Колико год ме нервирао, он зна да игра одбрану, са бољим дефанзивцима и он би боље изгледао. Мора да почну да се траже физички способни играчи. Оно што мене брине, је што је председник воли да ослушкује шта је ин код навијача и такве потезе вуче. Не може тако. Чанку препустити селекцију, не треба заборавити да ово није његов тим, тек треба да се види шта и како он хоће, мада види се и та идеја. До даљњег, ако буде нешто јављам.

Честитке комшијама на пролазу.

Чанак мора да покаже и да ли има оно, да убаци клинца. Имамо пар њих који су ту пред вратима првог тима, мора са њима да се проба.
Korisnikov avatar
By Zex88
Poska ima moju podrsku. Samo bi ja Cakaru dao veci ugovor..Zaluzio je :)

• 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 147
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]