Stare teme
Korisnikov avatar
By marvel
Lika druze cestitam na pobedi, nemam nikakvih zamerki, sve je cisto ko suza, a ujedno cestitke i na tituli u h2h.. sad je vec prednost nedostizna..:) Ovo mi je treci poraz od 2-3 poena razlike.. bas kao Partizan ove sezone gubim u tesnim zavrsnicama.. :)
Pozdrav za celu ekipu, a posebno za brata Milanceta.. :beer:
Korisnikov avatar
By Lika
marvel napisao:Lika druze cestitam na pobedi, nemam nikakvih zamerki, sve je cisto ko suza, a ujedno cestitke i na tituli u h2h.. sad je vec prednost nedostizna..:) Ovo mi je treci poraz od 2-3 poena razlike.. bas kao Partizan ove sezone gubim u tesnim zavrsnicama.. :)
Pozdrav za celu ekipu, a posebno za brata Milanceta.. :beer:
Bilo je gusto, ali vodila se velika bitka dva protivnika dostojna jedno drugog :D
Edit: nego gdje je ona bitanga od komesara, da vidimo rezultate, tableu, parove idućeg kola?
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Evo rezultata ovog kola:

Bwa Pfc v Ajsmeni 156 - 50

FT MIlan v Alamunje 154 - 120

Pobesneli Moderatori v Dragons Jedi 130 - 102

Gladijajatori v Gejziri Strasti 163 - 65

Budjav Lebac v Clitorians 170 - 172 ( sta reci, covek je neunistiv :lol: )

BC Dominacija v Vladimirci Rules 172 - 110

Yopic v Brkate Muskarcine 136 - 185

Evo parova sledeceg kola:

Alamunje v Obilic Diva

Ajsmeni v Pobesneli Moderatori

Gejziri Strasti v FT MIlan

Dragons Jedi v Budjav Lebac

Vladimirci Rules v Gladijajatori

Clitorians v Yopic

Brkate Muskarcine v BC Dominacija

Tabela uskoro
Korisnikov avatar
By Mutinjo
POS TEAM NAME................................................ PLD....... W... L..... SD.......... PTS

1. CLITORIANS ...................................................10........10....0.....+299..........20

2. GLADIJAJATORI ...............................................10.........8....2.....+433..........16

3. BUDJAV LEBAC .................................................10.........7....3....+345..........14

4. FT MILAN .......................................................10.........7....3....+211..........14

5. POBESNELI MODERATORI .....................................11..........7....4....+164..........14

6. ALAMUNJE .....................................................11...........7....4....+129..........14

7. BRKATE MUSKARCINE ........................................10............6....4....+201..........12

8. BC DOMINACIJA ...............................................10...........6....4.....+46...........12

9. BWA PFC .......................................................11...........5....6.....-15...........10

10. VLADIMIRCI RULES...........................................10...........4....6.....-54...........8

11. OBILIC DIVA...................................................10...........3....7.....-219..........6

12. YOPIC .........................................................10...........3....7.....-223..........6

13. GEJZIRI STRASTI ............................................11...........3....8.....-298..........6

14. DRAGONS JEDI ...............................................10...........1....9.....-334..........2

15. AJSMENI .......................................................10..........0....10....-692..........0
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
U ovom kolu sam imao 176 poena,ali sta vredi kad sam bio slobodan u ovom kolu.Najobolji rezultat od svih vas,ali sta vredi kad me Mutinjo nije stavio da igram u ovom kolu
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:U ovom kolu sam imao 176 poena,ali sta vredi kad sam bio slobodan u ovom kolu.Najobolji rezultat od svih vas,ali sta vredi kad me Mutinjo nije stavio da igram u ovom kolu
Sram ga bilo... :lol:
Korisnikov avatar
By Lika
MILOS OBILIC napisao:U ovom kolu sam imao 176 poena,ali sta vredi kad sam bio slobodan u ovom kolu.Najobolji rezultat od svih vas,ali sta vredi kad me Mutinjo nije stavio da igram u ovom kolu
Nisi najbolji, brkonja nam je svima objasnio :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lika napisao:
Nisi najbolji, brkonja nam je svima objasnio :)
Brkate ne racunam :D
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 105
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27