Stare teme
Korisnikov avatar
By bokibb
Zna li neko kakve su sanse da dodje Macvan od nas? Em je domaci em je klasa za ovakav sastav i ABA ligu...jedino sto je povrijedjen dugo bio ali popznavajuci njegove radne navike to ce se rijesiti (nadam se uspjesno se oporavio, samo da udje u formu...) a drugacije nam ne bi ni bio opcija ako uopste i jeste....
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je on pod ugovorom sa Bajernom,tako da ne verujem da ima nesto od toga..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By bokibb
Zex88 napisao:Mislim da je on pod ugovorom sa Bajernom,tako da ne verujem da ima nesto od toga..

Kontao sam da ce napravti dzentlmenski dogovor sa Bajernom jer im za EL ne treba igrac koji izlazi iz povrede (a na vrhuncu svoje igracke karijere je nategnuto rubni EL igrac....), a mozda on ima zelju da za dobru lovu se pokusa nametnuti i cekati sansu koju vjerovatno nece dobiti...
Korisnikov avatar
By Zex88
Hm,znas da njih vodi Pirocanac junior,nema tu dzentlemenskog ugovora.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ha,vidim da je Jankovic postao Grobar Ontario.. :D Kako ljude nekad nije blam nije mi jasno..

Korisnikov avatar
By Zex88
Nema niceg,ono sto je bilo,brisao je,kako ono ide u crtacu,crva nije ni bilo.. :D
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 166
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]