Da se ne lazemo, Sved ovakvu slobodu ne bi imao u 'ozbiljnijem' timu.
Ovaj tim je tako i pravljen godinama da je sve podredjeno njemu.
Sto se kaze, bolje prvi u selu nego 6 u gradu.
AJMO BRACO UZET AMERE
Da se ne lazemo, Sved ovakvu slobodu ne bi imao u 'ozbiljnijem' timu.
Ovaj tim je tako i pravljen godinama da je sve podredjeno njemu.
Sto se kaze, bolje prvi u selu nego 6 u gradu.
AJMO BRACO UZET AMERE
Needham za Monako 7/12 za tri
Vasa me odusevi pa razocara u 5s.. Izlomi Veselog,nadje otvorenu poziciju za sut i onda ne dobaci do kosa..
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Earl Clark 0/10 iz igre i -13 indeks protiv Reala 
P.s.
@Zex88
EA7 na 3-1 ![]()
I to bez Nedovica, izgleda da se šonta opet povredio
Rekao sam da ce se raspasti posle 5 kola,imaju jos jedno kolo fore ![]()
Dobice Zalgiris
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Zex88 napisao:Rekao sam da ce se raspasti posle 5 kola,imaju jos jedno kolo fore
Zex, iako kolega Zvezdas i mnogo pozitivan i dobar momak, slabo konta kosarku
. Ovo sto ima Armani ove sezone, nisu imali nikada... Rasporedjene uloge, i odmah se rezultat vidi. Najbolji bekovski tandem u Evropi, par radilica, par momaka sklonih napredovanju, dobrog trenera, iskustvo i sve sto treba. O raspadu nema govora, plej of vjerovatno, F4 tesko, ali raspad ne.
Trazio sam 5 kola da mi date fore.. ![]()
Sto se tice poznavanja kosarke i dalje sam apsolutni pobednik na forumu sto se tice predvijanja.. Flameni se i dalje oporavlja od silnih poraza.. Tokio je za kaznu nosio da sam najveci znalac na forumu.. ![]()
Sto se tice Armanija,gledao sam samo dva meca ove godine.. I to prva dva kola.. Ono sto sam video je pre svega divljanje bekovske linije..Dzejmsa i Nedovica.. I to mi se nije dopalo.. A posto je ne gresim,osim kad pogresim,stojim iza svojih tvrdnji.. ![]()
I Maljkovic je nekad bio vrhunski trener ![]()
Bez zajebancije, svidja mi se Armani ove godine. Doveo bih jos jednog atletu na visoke pozicije i gurao lagano.
Iskustvo nas uci da Armaniju ne treba previse verovati bez obzira kakve rezultate pravio na pocetku sezone .
Ali, pogledao sam mec protiv Oly, tu su bas pokidali, sto kaze Ske, uloge odlicno podeljene, dobar trener (on bese vodio Sienu kad je imala dobre rezultate?) odlican roster, tako da ...treba sacekati
Po imenima ovo je tim mozda i za F4, mada mislim da je to ipak preveliki zalogaj, ali plejof i dobar otpor Realu ili Cska svakako..
AJMO BRACO UZET AMERE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]