Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:

Nije nagazio nego faul bio pre suta

aaaaa... :D

Korisnikov avatar
By MileBL

Izgleda da Nedovic napusta Armani, ne mogu vjerovati da ga ona nasa bagra nije probala dovesti

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:

Izgleda da Nedovic napusta Armani, ne mogu vjerovati da ga ona nasa bagra nije probala dovesti

Zašto bi napustio Armani?

I gde bi uopšte mogao otići u sred sezone?

Korisnikov avatar
By MileBL

Ne znam, neki Talijan objavio da je u kontaktu sa Gran Kanarijom
Armani je doveo Nanelija, vjerovatno nisu zadovoljni zdravstvenim stanjem Nedovica, ko ce ga znati

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock

Da li je on ikad spojio dva mjeseca u kontinuitetu da igra? Sem kad ga je Kari zakucao za klupu kod nas

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By Peja

Prošlo je 2/3 regularnog dela.

Mislim da su prva tri mesta sigurna, Efes, Barsa i Oly se bore za cetvrto a 6 ekipa za 7. i 8. poziciju.

Milutinov se probio na 3. mesto za MVP-a.
Kalinić igra najbolju sezonu u EL dosad, kao i Micić i Micov a verovatno i Lučić.

Ipak najveći dojam ostavlja Bitadze za koga smo znali da je talenat i da će u NBA ali da se ovako brzo uklopi u jedan EL tim, da u 6 mečeva beleži po 15p i index 20, uz 65% iz igre i 3 blokade po meču, to nisam očekivao. Zato :clap:

Korisnikov avatar
By Peja

Umalo nešto neverovatno.

Naime, Milutinov je do poslednjeg minuta utakmice igrao BEZ GREŠKE (nije imao ni jedan minus index uključujući sve kategorije)

13p (4/4 iz igre) 8 skokova, 6 iznuđenih faulova, 3 asistencije, BEZ promašaja , BEZ izgubljene, BEZ faula, BEZ blokade na njemu, na kraju je omašio jedno bacanje (ukupno 5/6) i zasrao praktično SAVRŠENU partiju.

Index 29

Korisnikov avatar
By Zex88

Dobio Bajern Fener posle 2 produžetka.. Odličan meč..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 45

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]