Teodosic je pauzirao 2017. Prosle bi igrao da je imao dozvolu kluba. Igrace ove. Nigde veze nemaju Markovic i on sa te price. Markovic je 3x izraubovaniji od Tea
Teodosic je pauzirao 2017. Prosle bi igrao da je imao dozvolu kluba. Igrace ove. Nigde veze nemaju Markovic i on sa te price. Markovic je 3x izraubovaniji od Tea
Pod 1,Teo nije propao fizicki.
milanezija napisao:Teodosic je pauzirao 2017. Prosle bi igrao da je imao dozvolu kluba. Igrace ove. Nigde veze nemaju Markovic i on sa te price. Markovic je 3x izraubovaniji od Tea
Upravo..Secam se 2013 se ukocio,nije mogao da stoji..
Zex88 napisao:milanezija napisao:Teodosic je pauzirao 2017. Prosle bi igrao da je imao dozvolu kluba. Igrace ove. Nigde veze nemaju Markovic i on sa te price. Markovic je 3x izraubovaniji od Tea
Upravo..Secam se 2013 se ukocio,nije mogao da stoji..
Mislim da je i 14. stalno imao pojas kad je na klupi
Videcemo, to i ja kazem.
Iskreno bih voleo da vi budete u pravu i to sledecim redom:
Nek prvo dodje u Zvezdu, pa da izborimo EL, pa nek se onda sprda za highlights-e u nasoj ligi i nek postavi neke rekorde a onda nek nas odvede do zlata (ili bar finala) na SP, pa posle toga neka potpise neki bolestan ugovor sa CSKA ili Fenerom i nek igra do 40te.
Ja bih to najvise zeleo. Uskoro ce zaigrati, prvo u ovim prozorima a onda ce traziti valjda i neki klub pa cemo videti.
AJMO BRACO UZET AMERE
Moguce.. Nema sta Stef nije zeznuo,a ledja su najgora stvar.. Zbog toga je originalni Peja najvise i patio..
Samo da dodam za novine da ja NE ZELIM Tea u Zvezdi ![]()
Bar ne dok ne dodje kao Rakoc sa 40god da se izdrkava za basnoslovno cifru
Ih kakav si.. Šta ti fali da gledaš majstora već ove godine? ![]()
Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
milanezija napisao:Samo da dodam za novine da ja NE ZELIM Tea u Zvezdi
Bar ne dok ne dodje kao Rakoc sa 40god da se izdrkava za basnoslovno cifru
Kako si naivan, pa jel nisi cuo Zexa, da ce Teo i sa 40 igrati kao sa 28 ![]()
AJMO BRACO UZET AMERE
Hm,neko translejtuje pricu..
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko je[…]