Stare teme
By Knofler
@Shomy i ostala boranijo:
Pa Europe ima makar jos 2 vrhunske pjesme i par sasvim dobrih pored Final Countdowna, i oni su po vama one-hit wonder?

De poslusajte Rock the night i Carrie od njih pa dodjite da pricate kako su one-hit bend.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@Gale
Mirzino jato da definitivno...ali Idoli,ne znam bas,ima tu jos dobrih stvari
@Knofi
Znam za obe i odlicne su,ali kazem ja ih dozivljavam svesno kao 'one hit' jer jebe kevu u odnosu na ostale dve.i svako ce znati 'the final countdown',a retko ko Europe.Covece sto imas dvostruke arsine,Alice in chains ti je one hit,a Europe koji ima bukvalno tri pesme da je iko cuo nije,pristrasan si :naughty:
By Knofler
Nisam ja pristrasan. Ko ti je to cuo za vise od 3-4 pjesme Alice?
I sta, Would kod njih ne nadmasuje sve ostale pjesme?

Europe sa Dzoijem Tempestom i Norumom je najuticajniji rock bend vam engleskog govornog podrucja i to u doba jos uvijek zlatnih dana rokenrola.

Uzmi kad budes dokon preslusaj The king will return, Farewell, Seven doors hotel, Cherokee, Not say die...
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
volis da se frljas sa tim najuticajniji,najbolji...a to 'naj' je tako diskutabilno uvek.moguce ne znam,zvuci mi malo verovatno da je bas najuticajniji kao sto kazes,ali ok,moguce.meni ce uvek biti 'one hit'.a dobijam i pretece poruke da kanzas ima stosta mnogo da ponudi pored 'dust int he wind'
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne bih da vam se mesam u tako lepu raspravu, poenta ''one hit wonder-a'' je po mom misljenju onaj trip kada se pusti pesma i svi je znaju, a onda se medjusobno pogledaju u fazonu ''ko bre ovo peva?''.
By Knofler
Shomy_lee_jones napisao:a dobijam i pretece poruke da kanzas ima stosta mnogo da ponudi pored 'dust int he wind'
Tako ti i treba kad si nemac pojma :D
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Karaburac napisao:Ne bih da vam se mesam u tako lepu raspravu, poenta ''one hit wonder-a'' je po mom misljenju onaj trip kada se pusti pesma i svi je znaju, a onda se medjusobno pogledaju u fazonu ''ko bre ovo peva?''.
pa ili to,ili da je toliko svi znaju da su naucili i izvodjaca,ali da nemaju pojma njegovu ni jednu drugu pesmu
Korisnikov avatar
By zola
Knofler napisao:Nisam ja pristrasan. Ko ti je to cuo za vise od 3-4 pjesme Alice?
I sta, Would kod njih ne nadmasuje sve ostale pjesme?

Europe sa Dzoijem Tempestom i Norumom je najuticajniji rock bend vam engleskog govornog podrucja i to u doba jos uvijek zlatnih dana rokenrola.

Uzmi kad budes dokon preslusaj The king will return, Farewell, Seven doors hotel, Cherokee, Not say die...
Knofi, sad si me bacio u paranoju. Moj najbolji ortak ima isti muzicki ukus kao ti, voli Ganse, Bon Dzovi, Jurop i ostale glemere, a nije mi prijavljivao da je uclanjen na forum :D Doduse, navija za Partizan
By Knofler
Hahaha, pa pozdravi momka, vidis da ima ukusa (sa izuzetkom Partizana naravno). :D

Jos ako voli Queen, Zeppeline i Whitesnake taj lik je car.

Kole i Somi sa druge strane beznadezni slucajevi, zarobljeni u 70-im :whistle:
Korisnikov avatar
By zola
Knofler napisao:Hahaha, pa pozdravi momka, vidis da ima ukusa (sa izuzetkom Partizana naravno). :D

Jos ako voli Queen, Zeppeline i Whitesnake taj lik je car.

Kole i Somi sa druge strane beznadezni slucajevi, zarobljeni u 70-im :whistle:
Gde da ne voli Queen, Zeppelin i Whitesnake.

Mnogo mi je krivo sto nijednom nisam isao na koncerte Whitesnake, ali ispravicu to ove godine. A Fredi mi je omiljeni frontmen, uz Lejna Stejlija i Stiva Lukatera

Volim ja neke pesme od Gansa i Bon Dzovija, ali generalno kao pojava nisu mi gotivni, previse su fensi i izvestaceni
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija