Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav raspad posle 3:1 za nas.. Serija 4:0, katastrofa odbrana, napad bez ikakvog plana.. Kad sam video da Andrija preskače šut pri isteku igrača više sve mi je bilo jasno.. Ako se ne probude na startu treće, idemo mi kući vrlo brzo..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Duka85
Duka85 napisao:Hrvati su bolji, ovu smo izvukli na individualni kvalitet i puno srece!

Imao sam osecaj da oni vrlo lako postavljaju smislen napad i daju iskoristivu loptu na centra. To je po novim pravilima iskljucenje. Nama sa druge strane to ide nekako komplikovano, cak i poslednji penal je na foru iznudjen.
Druga stvar je da ovim promenama plivacke ekipe se priblizavaju poziciono opredeljenim.

EDIT: Sad videh statistiku.
Oni su imali samo jedan gol iz napada bez igraca vise(ona nasa greska kad smo im otvorili kontru); a nasi ŠEST(to se granici sa nemogucim)!!!
Oni su koristili igraca vise 50% a mi 33%!!! Realno gledajuci ako ne uklavirimo igru i formu tesko cemo se nositi sa susjedima, vrlo tesko...

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Napisao sam posle finala svetske lige prosle god!

Sad je poluvreme... Da nije Mandica mogli bi slobodno da se oprostimo od borbe za medalju... AJMO BRE!!!

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Mnogo loše u napadu.. Kad imamo igrača više, lopta se slabo kreće.. Plus 3 gola sa distance smo primili..

Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav napad posle TO?

Korisnikov avatar
By Zex88
Ozbiljan neuspeh je ovo..

Andrija i Mandić očajno izveli penale.. Pogotovo Mandić.. Uopšte nije gledao gde je golman.. Potpuno otvorena druga strana gola..

Korisnikov avatar
By Zex88
Dakle odlično je izveo penal?

Ili mora da se piše samo, bravo momci, glavu gore, kad ne budeš prvi ti?

Ja nisam krivio Mandića kao pojedinca, mislim da smo kao tim potpuno podbacili..

Samo sam komentarisao kako smo izvodili penale..

Korisnikov avatar
By Duka85
Ne kaki!!!
Jesi li ikada sutnuo peterac!?
Da ne pricam o tome kako je sutirati penal nekome ko je spustio zavesu... brate to sto nije gledao je vrv da mu Pinedo ne udje u podsvest!

Procitaj ono gde sam sam sebe citirao, nije da samo pisem glavu gore...

Edit: ako hoces malo podrobniju analizu, mi nemamo adekvatnu igru preko sidra (ili smo dobro skautirani i pokriveni) pa moramo trositi Mandica, Filipovica i Prlainovica uplivavanjima na 2m. U ovoj tekmi smo u velikom procentu igraca vise dobijali na ovaj nacin. Da bi pobedio jednu ovakvu utakmicu moras vise golova dati iz igre... a te golove obicno daju bas ovi momci koji se trose da bi izvukli igraca vise... I DA PONOVIM LOPEZ PINEDO JE MOTHER FUCKER!

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Znaci moram da sutnem macku sa praga da bih komentarisao.. ;)

Mandic je vrhunski igrac, koji je u mnogo tezim momentima donosio bolje odluke.. Moras gledati makar krajickom oka gde je golman,ne mozes kao Mijat u precku..

Zna to i Mandic..
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 110
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]