- Čet Jun 04, 2020 5:47 pm
Sezona 2024/2025 , Partizan vec godinama igra Ligu Sampiona koja je sve jaca a El sve slabija... Grobari zadovoljno uzivaju u utakmicama svog kluba i slade se sto Zvezda igra El koja je nikad gora...preko noci, Coki i drzava urgiraju, Zvezda ulece u Ls a Partizan ponovo zavrsava u nekom 3. po jacini klupskom takmicenju...
Ovo u zadnje vreme sa el me podseca na ulazak Srbije u eu, kad god sve bude ok, opet neki zahtev.. da nije bilo corone usrane, i da smo mi osvojili Ec i aba ligu, kontam da bi Bartomeu popizdeo i trazio sve nacine da ne udjemo u El... covek pravi zatvorenu ligu sa bogatasima i to je to..
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
MileBL napisao:Od jacih klubova presli su Ritas, Darasufaka, Tofas, mozda jos nekoMi da predjemo, ok, i mislis da se ne bi desio ovakav scenario?!...
Mozda za vas nije losa opcija da idete u LE kako bi se smanjilo krvljenje u nasoj kosarci...
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Sezona 2024/2025 , Partizan vec godinama igra Ligu Sampiona koja je sve jaca a El sve slabija... Grobari zadovoljno uzivaju u utakmicama svog kluba i slade se sto Zvezda igra El koja je nikad gora...preko noci, Coki i drzava urgiraju, Zvezda ulece u Ls a Partizan ponovo zavrsava u nekom 3. po jacini klupskom takmicenju...
Ovo u zadnje vreme sa el me podseca na ulazak Srbije u eu, kad god sve bude ok, opet neki zahtev.. da nije bilo corone usrane, i da smo mi osvojili Ec i aba ligu, kontam da bi Bartomeu popizdeo i trazio sve nacine da ne udjemo u El... covek pravi zatvorenu ligu sa bogatasima i to je to..
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Мани ме __________ лупетања, иди у __________ .
Кад те неко други пита ти га лажи, али немој мене лагати кад знам све.
__________ сам се ја сада попео на леђа, а ја кад се неком попнем на леђа...
Кад те неко други пита ти га лажи, али немој мене лагати кад знам све.
__________ сам се ја сада попео на леђа, а ја кад се неком попнем на леђа...